Sunday, December 20, 2009

SELAMAT BERBAHAGIA...

Salam...

Semalam ai langsong tak berkesempatan nak update blog, sorry ye ...family ai datang dari melaka le ari jumaat lepas, ai dah habaq awal-awal kan?

Sabtu lak pepagi buta ai dah sebok, sepupu ai kawen daa...tapi ai bukan sebok menolong pon, heheheh...sebok ngulau je, lagipun semalam asyik ujan je, dari pagi bawak ke malam dok ujan...camano den nak nolong?


Ai sempat amek gambau pelamin ngan bunga telo je, wakakakak...yang lain-lain tak sempat amek, pengantin nye muka pon ai tak sempat amek, betri handphone ai dah kong la, camera lak ai tak bawak, so mengharapkan camera handphone je la...akibatnye...ai pi umah orang kawen tapi tak amek gambau pengantinnye, ahahahahah....

Musim orang kawen bulan Disember ni memang kena standby payong, kalau tak berpayungkan daun pisang le korang, tu pon kalau ade pokok pisang, kalau takde? Dah le adik jantan ai datang umah orang kawen bawak payung Strawberry, wakakakak...ai dari jauh dah rasa geli ketiak nengok dia bawak payung comel tu...

Sok kita semua dah mula masuk keje kan? heheheh...selamat bekerja untuk korang semua...dan juga selamat berbahagia buat sepupuku Megat Safaruddin Megat Abu Talib dan isterinye Suhaida (maaf kalau salah eja, lagipon diorang mana tau ai ade blog, ekekekek...)



5 tukang komen:

Si budak Aboi said...

amiin !

LUKISAN PENA said...

memang skung musim mengawan..

sara said...

~ To Aboi : amboi...tetibe amin je...

sara said...

~ To Lukisan pena : wakakakak....jangan le kata mengawan...

alexchoong said...

megat safaruddin tu kerja di condominium saya di taman tun dr ismail sebagai chargeman.

SELAMAT BERBAHAGIA...

Salam...

Semalam ai langsong tak berkesempatan nak update blog, sorry ye ...family ai datang dari melaka le ari jumaat lepas, ai dah habaq awal-awal kan?

Sabtu lak pepagi buta ai dah sebok, sepupu ai kawen daa...tapi ai bukan sebok menolong pon, heheheh...sebok ngulau je, lagipun semalam asyik ujan je, dari pagi bawak ke malam dok ujan...camano den nak nolong?


Ai sempat amek gambau pelamin ngan bunga telo je, wakakakak...yang lain-lain tak sempat amek, pengantin nye muka pon ai tak sempat amek, betri handphone ai dah kong la, camera lak ai tak bawak, so mengharapkan camera handphone je la...akibatnye...ai pi umah orang kawen tapi tak amek gambau pengantinnye, ahahahahah....

Musim orang kawen bulan Disember ni memang kena standby payong, kalau tak berpayungkan daun pisang le korang, tu pon kalau ade pokok pisang, kalau takde? Dah le adik jantan ai datang umah orang kawen bawak payung Strawberry, wakakakak...ai dari jauh dah rasa geli ketiak nengok dia bawak payung comel tu...

Sok kita semua dah mula masuk keje kan? heheheh...selamat bekerja untuk korang semua...dan juga selamat berbahagia buat sepupuku Megat Safaruddin Megat Abu Talib dan isterinye Suhaida (maaf kalau salah eja, lagipon diorang mana tau ai ade blog, ekekekek...)



5 comments:

Si budak Aboi said...

amiin !

LUKISAN PENA said...

memang skung musim mengawan..

sara said...

~ To Aboi : amboi...tetibe amin je...

sara said...

~ To Lukisan pena : wakakakak....jangan le kata mengawan...

alexchoong said...

megat safaruddin tu kerja di condominium saya di taman tun dr ismail sebagai chargeman.