Wednesday, December 2, 2009

CISS DAN REFILLABLE INK !

Salam...

Pagi ni ai nak story pasal jualan kat PC Fair lagi, hehehe...korang jangan tak datang pulak PC Fair ujung minggu ni tau...Ai ulang lagi sekali, bermula 04.12.09 sampai 06.12.09 pukul 11am hingga 10pm, booth ai bernombor 220 tau...

Ok, ni ialah CISS = Continuous Ink Supply System, gambar kat bawah ni ialah CISS yang masih kosong, belum dipasang kat printer...


CISS kosong



Refillable Ink


Harga asal 100ml ink ni ialah RM30 sebotol, tapi kat PC Fair ink ni dijual RM15 sebotol, sekiranya beli 4 botol ni serentak untuk Black, Magenta, Cyan & Yellow, harganya RM40 satu set, jauh lebih murah le kan...

Harga pemasangan RM100-RM150 bergantung pada jenis printer. Tapi bagi yang dah ada CISS kat printer korang, takyah pasang lagi le, beli ink je...murah ok!



CISS yang telah siap dipasang

Model printer & ink yang booth ai ada ialah Brother, Canon, Hp, Epson. Ok, hari ni ai bercuti, ai nak ke Shah Alam...tata...



9 tukang komen:

relevan said...

Ingatkan gambar kat atas tu gambar botol susu..ishkk!

KayZ said...

haha... klau botol susu, rabak la tekak anak org cmtu... ehehehe...

Rash said...

alamak! printer pn xde kt umah rash.. huhuhu

Pakcik Mamau said...

hahaha..botol susu! lawak tul..errr..pakcik nk printer 1 leh?nk book ni..okiess?tp nk free ink..hehehe..bisa kn?

Ms AiReEn MoHd said...

booth ko 220 eh..nanti aku cr ekkk...bagus ker mende ni weh..aku tgk boy beli ari tu...macamkureng sikit..tapi ok la gak dr tak der

sara said...

~ To Relevan : mano ado botol nen2 bersegi-segi oiiii...

sara said...

~ To Rash : Kalo takde, beli le satu printer, murah je...

sara said...

~ To Pakcik : Bisa aja pakk...wakakakak...

sara said...

~ To Aireen : jumpa disana ekk...jangan tak beli pulak tau, penat ai promo ni, ekekekek....

CISS DAN REFILLABLE INK !

Salam...

Pagi ni ai nak story pasal jualan kat PC Fair lagi, hehehe...korang jangan tak datang pulak PC Fair ujung minggu ni tau...Ai ulang lagi sekali, bermula 04.12.09 sampai 06.12.09 pukul 11am hingga 10pm, booth ai bernombor 220 tau...

Ok, ni ialah CISS = Continuous Ink Supply System, gambar kat bawah ni ialah CISS yang masih kosong, belum dipasang kat printer...


CISS kosong



Refillable Ink


Harga asal 100ml ink ni ialah RM30 sebotol, tapi kat PC Fair ink ni dijual RM15 sebotol, sekiranya beli 4 botol ni serentak untuk Black, Magenta, Cyan & Yellow, harganya RM40 satu set, jauh lebih murah le kan...

Harga pemasangan RM100-RM150 bergantung pada jenis printer. Tapi bagi yang dah ada CISS kat printer korang, takyah pasang lagi le, beli ink je...murah ok!



CISS yang telah siap dipasang

Model printer & ink yang booth ai ada ialah Brother, Canon, Hp, Epson. Ok, hari ni ai bercuti, ai nak ke Shah Alam...tata...



9 comments:

relevan said...

Ingatkan gambar kat atas tu gambar botol susu..ishkk!

KayZ said...

haha... klau botol susu, rabak la tekak anak org cmtu... ehehehe...

Rash said...

alamak! printer pn xde kt umah rash.. huhuhu

Pakcik Mamau said...

hahaha..botol susu! lawak tul..errr..pakcik nk printer 1 leh?nk book ni..okiess?tp nk free ink..hehehe..bisa kn?

Ms AiReEn MoHd said...

booth ko 220 eh..nanti aku cr ekkk...bagus ker mende ni weh..aku tgk boy beli ari tu...macamkureng sikit..tapi ok la gak dr tak der

sara said...

~ To Relevan : mano ado botol nen2 bersegi-segi oiiii...

sara said...

~ To Rash : Kalo takde, beli le satu printer, murah je...

sara said...

~ To Pakcik : Bisa aja pakk...wakakakak...

sara said...

~ To Aireen : jumpa disana ekk...jangan tak beli pulak tau, penat ai promo ni, ekekekek....