Monday, December 14, 2009

SEDAPNYE ! AAAHHH....

Salam...

Ari tu member ai nak belanja lunch kat satu kedai nasi kandar area segambut, hajat hati nak makan nasi kandar le kan, tapi dah habis lak, kitorang terlambat pulak ari tu, dah pukul 3 petang baru nak terhegeh-hegeh pi cari nasi.

Ai dah blur kat sana tak tau nak makan ape, sekali ai cuma order roti telor dengan segelas air kat bawah ni...itupun sebab mamak tu beria-ia cakap kat kitorang sedapppppppp....ahhhhhhhh.....





saje la nak test, lagipun dia tulis kat situ lime + more chocolate taste...





zoom sikit...


Sekali air yang datang kat kitorang macam hampeh...ade ke dia letak limau nipis campo asam jawa? kehkehkeh...member ai dah gelak guling-guling kat ai, langsung takde rasa cokolat tu tau! Ai pun hangen le kat mamak tu, ni apesal takde rasa cokolat ni mamak???

Korang nak tau mamak tu jawab ape?

Adik, itu cokolat sudah habis la dik, kita taruk asam jawa kasi itu kaler cokolat...

Mangkok ayun tol mamak tu...geram ai...grrrr....

Pagi ni ai agak kelam kabut, terlewat bangun, heheh...so dengan bangganya handphone ai tertinggal kat umah, wakakakak....mati le ai....banyak call tu...ayooo...

15 tukang komen:

intan izani said...

eh suke2 je coklat abis ganti asam jawa
teruk betul

Pakcik Mamau said...

hahahaha gilo pnya mamak!

KayZ said...

hahaha LOL...
agak ny kaler cokolat asam jawa sama dgn kaler cokolat cokolat?

bute kaler kot mamak tuh...

Aidi-Safuan said...

hahahaha....
kelakar gler.
sedap nih~

Si budak Aboi said...

hahahhaa kreatif aa mamak tue =)

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahahaha!!
kcian la sara~

sara said...

~ To Intan : biasa le tu, mamak tu nak untung, 1.50 ai kena tau...

sara said...

~ To Pakcik : mamak tu maseh waras tapi gilo $$$$, wakakaka...

sara said...

~ To KayZ : mano ado same ehh...cokolat tu kan koko yang pure, asam jawo tu cair bair...huhuhu...

sara said...

~ To Aidi : tak sedap langsong, ko bayangkan le limau nipis yang sedia masam di campo ngan asam jawo yang masam gilo...adoiii...

sara said...

~ To Aboi : kretip ape ke? ekekeke...

~ To Aki : cian ai kan...

Rash said...

ek eleh... sempoi gile mamak tuh..
jwb ngn xde perasaan bersalah lak tuh~

psychopath said...

klaka la awak..

~pendekgemukbertompok.~ said...

eh,sukahati je mamak tu eh..hehe

xoxo
pja

Fahim 'n Alin said...

bom je kedai 2

SEDAPNYE ! AAAHHH....

Salam...

Ari tu member ai nak belanja lunch kat satu kedai nasi kandar area segambut, hajat hati nak makan nasi kandar le kan, tapi dah habis lak, kitorang terlambat pulak ari tu, dah pukul 3 petang baru nak terhegeh-hegeh pi cari nasi.

Ai dah blur kat sana tak tau nak makan ape, sekali ai cuma order roti telor dengan segelas air kat bawah ni...itupun sebab mamak tu beria-ia cakap kat kitorang sedapppppppp....ahhhhhhhh.....





saje la nak test, lagipun dia tulis kat situ lime + more chocolate taste...





zoom sikit...


Sekali air yang datang kat kitorang macam hampeh...ade ke dia letak limau nipis campo asam jawa? kehkehkeh...member ai dah gelak guling-guling kat ai, langsung takde rasa cokolat tu tau! Ai pun hangen le kat mamak tu, ni apesal takde rasa cokolat ni mamak???

Korang nak tau mamak tu jawab ape?

Adik, itu cokolat sudah habis la dik, kita taruk asam jawa kasi itu kaler cokolat...

Mangkok ayun tol mamak tu...geram ai...grrrr....

Pagi ni ai agak kelam kabut, terlewat bangun, heheh...so dengan bangganya handphone ai tertinggal kat umah, wakakakak....mati le ai....banyak call tu...ayooo...

15 comments:

intan izani said...

eh suke2 je coklat abis ganti asam jawa
teruk betul

Pakcik Mamau said...

hahahaha gilo pnya mamak!

KayZ said...

hahaha LOL...
agak ny kaler cokolat asam jawa sama dgn kaler cokolat cokolat?

bute kaler kot mamak tuh...

Aidi-Safuan said...

hahahaha....
kelakar gler.
sedap nih~

Si budak Aboi said...

hahahhaa kreatif aa mamak tue =)

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahahaha!!
kcian la sara~

sara said...

~ To Intan : biasa le tu, mamak tu nak untung, 1.50 ai kena tau...

sara said...

~ To Pakcik : mamak tu maseh waras tapi gilo $$$$, wakakaka...

sara said...

~ To KayZ : mano ado same ehh...cokolat tu kan koko yang pure, asam jawo tu cair bair...huhuhu...

sara said...

~ To Aidi : tak sedap langsong, ko bayangkan le limau nipis yang sedia masam di campo ngan asam jawo yang masam gilo...adoiii...

sara said...

~ To Aboi : kretip ape ke? ekekeke...

~ To Aki : cian ai kan...

Rash said...

ek eleh... sempoi gile mamak tuh..
jwb ngn xde perasaan bersalah lak tuh~

psychopath said...

klaka la awak..

~pendekgemukbertompok.~ said...

eh,sukahati je mamak tu eh..hehe

xoxo
pja

Fahim 'n Alin said...

bom je kedai 2