Wednesday, December 16, 2009

JANTAN ITU TAKDE TELO...

Salam...

Semalam, masa ai baru je sampai kat umah, ade orang call hp ai, ai pelik jugak...sape lah yang tak reti hormat waktu maghrib ni...ai biarkan je hp tu berdering tak berjawab, lagipun ai tengok screen hp tu tulis private number, so malas lah nak layan...

Tapi bila hp ai tu asyik dok memekak je, ai jawab jugaklah, takut ade emergency...bila ai jawab je, ai dengar suara perempuan nanges kat ujung talian...alahai...

Rupenye opismate ai yang call, sambil nanges-nanges dia cakap kat ai yang boyfriend dia pi pukul dia, ayoyooo...sampai leher kawan ai tu terseliuh, tak dapat nak digerakkan...cisss...kurang ajau nye jantan...

Puncanya satu je, boyfriend kawan ai tu dah ada pompuan lain, so at the same time, kawan ai ni nak balas dendam perbuatan boyfriend dia tu, so dia pun cari le sorang kawan lelaki lain, huhuhu...ni kes sama-sama curang la...diorang dah setahun tinggal serumah sebenarnye...

Tapi yang ai bengang, ko sebagai jantan boleh curang, awek ko dah bersabau, dah nasehat ko banyak kali, ko takmo dengar, tetap nak simpan betina lain, tapi kenapa bila awek ko tu cari lelaki lain, ko nak naik hangen? nak pukul-pukul awek ko tu? Ego siottt lu....

Tu le pasal ai kata jantan itu takde telo...berani pukul pompuan, kalau ko berani sangat pi le ajak lelaki tu bergusti, ahahaahh...kompom ko kalah! sebab ko tu dayus.

Ari ni kawan ai tu amek MC, muka dia bengkak-bengkak, ai ajak pi buat report polis, dia takmo pulak, apelah...sayang sangat kat jantan tu, ai dah nasehat kat dia, sekali jantan tu pukul ko, dia akan pukul dan pukul dan pukul ko sepanjang hayat dia. Kalau ai le, dah lama hye... hye... bye... bye...

Perhatian, kawan ai tu bukan melayu, juga bukan islam...harap maklum.





13 tukang komen:

Si budak Aboi said...

oic..hehehe tajuk n3 lucu aa cik sara !

Pakcik Mamau said...

telo itik..telo ayam..jual telo ka kawan?hahahahahawau!

Best Of Me 321 said...

apa nak jadi la korang ni, kalau betol sayang, kawin je la, tp kalau dah macam ni kes, cari orang baru yang lebih baik

relevan said...

Jantan tak ader telo itu jantan mandol..eheh!

Izan said...

kalau i pun ada jantan camni mmg da lama hi2 bye2 jugak...

WiraTLC said...

baru becinta dah pukul2.. belum lagi kawin... kalau dah kawin tak tau le ape nak jadi... nasihat je kat kawan awk tu suruh report poliss. pekara ni tak leh buat main2..

sara said...

~ To Aboi : Saje je letak tajok lawak camtu, sedangkan time tu hati panasss...

sara said...

~ To Pakcik : ai jual printer tak jual telo, wakakakak....

sara said...

~ To Best of me : Ai sokong you...

sara said...

~ To relevan : biaupon dia ade telo tapi sama macam tara telo, ehehehh...

sara said...

~ To Izan : Ai pon nak cakap menda yang sama...

sara said...

~ To Wira : Ai dah ajak pompuan tu pi repot polis tapi dia takmo le...

Mohd Ridzuan said...

ish3...terok betol perangai,
nasihat la die suh lupekan je jantan tu, sambil2 tu ajak die dekat2 ngan islam :)

JANTAN ITU TAKDE TELO...

Salam...

Semalam, masa ai baru je sampai kat umah, ade orang call hp ai, ai pelik jugak...sape lah yang tak reti hormat waktu maghrib ni...ai biarkan je hp tu berdering tak berjawab, lagipun ai tengok screen hp tu tulis private number, so malas lah nak layan...

Tapi bila hp ai tu asyik dok memekak je, ai jawab jugaklah, takut ade emergency...bila ai jawab je, ai dengar suara perempuan nanges kat ujung talian...alahai...

Rupenye opismate ai yang call, sambil nanges-nanges dia cakap kat ai yang boyfriend dia pi pukul dia, ayoyooo...sampai leher kawan ai tu terseliuh, tak dapat nak digerakkan...cisss...kurang ajau nye jantan...

Puncanya satu je, boyfriend kawan ai tu dah ada pompuan lain, so at the same time, kawan ai ni nak balas dendam perbuatan boyfriend dia tu, so dia pun cari le sorang kawan lelaki lain, huhuhu...ni kes sama-sama curang la...diorang dah setahun tinggal serumah sebenarnye...

Tapi yang ai bengang, ko sebagai jantan boleh curang, awek ko dah bersabau, dah nasehat ko banyak kali, ko takmo dengar, tetap nak simpan betina lain, tapi kenapa bila awek ko tu cari lelaki lain, ko nak naik hangen? nak pukul-pukul awek ko tu? Ego siottt lu....

Tu le pasal ai kata jantan itu takde telo...berani pukul pompuan, kalau ko berani sangat pi le ajak lelaki tu bergusti, ahahaahh...kompom ko kalah! sebab ko tu dayus.

Ari ni kawan ai tu amek MC, muka dia bengkak-bengkak, ai ajak pi buat report polis, dia takmo pulak, apelah...sayang sangat kat jantan tu, ai dah nasehat kat dia, sekali jantan tu pukul ko, dia akan pukul dan pukul dan pukul ko sepanjang hayat dia. Kalau ai le, dah lama hye... hye... bye... bye...

Perhatian, kawan ai tu bukan melayu, juga bukan islam...harap maklum.





13 comments:

Si budak Aboi said...

oic..hehehe tajuk n3 lucu aa cik sara !

Pakcik Mamau said...

telo itik..telo ayam..jual telo ka kawan?hahahahahawau!

Best Of Me 321 said...

apa nak jadi la korang ni, kalau betol sayang, kawin je la, tp kalau dah macam ni kes, cari orang baru yang lebih baik

relevan said...

Jantan tak ader telo itu jantan mandol..eheh!

Izan said...

kalau i pun ada jantan camni mmg da lama hi2 bye2 jugak...

WiraTLC said...

baru becinta dah pukul2.. belum lagi kawin... kalau dah kawin tak tau le ape nak jadi... nasihat je kat kawan awk tu suruh report poliss. pekara ni tak leh buat main2..

sara said...

~ To Aboi : Saje je letak tajok lawak camtu, sedangkan time tu hati panasss...

sara said...

~ To Pakcik : ai jual printer tak jual telo, wakakakak....

sara said...

~ To Best of me : Ai sokong you...

sara said...

~ To relevan : biaupon dia ade telo tapi sama macam tara telo, ehehehh...

sara said...

~ To Izan : Ai pon nak cakap menda yang sama...

sara said...

~ To Wira : Ai dah ajak pompuan tu pi repot polis tapi dia takmo le...

Mohd Ridzuan said...

ish3...terok betol perangai,
nasihat la die suh lupekan je jantan tu, sambil2 tu ajak die dekat2 ngan islam :)