Monday, December 28, 2009

BILA HATI BERBICARA...

Salam...

Hati ai ingin berbicara tentang sesuatu, tapi tak terluah dengan perkataan...maka ai cume ingin memaparkan secebis perjalanan hidup yang telah ai lalui tiga hari yang lalu...

hehehe....

macam best, tapi ai tak berpeluang...



gambar blur, wakakakak....


Bila petang merangkak tiba, ai balik kepada alam semulajadi, tapi ada sedikit kekecewaan dihati ai bila tengok tempat ni ada rupa macam longkang...

Mengapakah tempat yang secantik ini jadi begini? Tempat ini cetek, sesuai untuk kanak-kanak bermain, tapi rupanya macam longkang arrr....


siap ade ukiran, wakakak...



kan macam longkang...



Time kami pi mamam kat salah satu restoran, ai ternampak satu pasangan yang sangat kelakau...

Yang pompuan dok kat depan tercongok, yang lelaki sebok ber'SMS' kat bawah meja, wakakakak....apakah? Dari mula diorang masuk sampai dah habis makan, dah bayar, lelaki tu masih ber'SMS' kat bawah meja sambil melayan awek nye yang kat depan mata tu, heheheh...ai tak pasti le pompuan tu perasan tak laki tu tengah ber'SMS' kat bawah meja...


kalau ai le, dah makan penyepak...



11 tukang komen:

relevan said...

Air terjun Bukit Belacan ke tu?..

Pakcik Mamau said...

hahaha..mcm knl je tmpt air longkang ni..

FANA said...

dh lame xmen ice skating. Rindu Sunway Pyramid

ME~SARA said...

~ To Relevan : bukan, ni kat FRIM kepong...

ME~SARA said...

~ To Pakcik : Nasib baik tak bau longkang, wakakakak...

ME~SARA said...

~ To Fana : jemputlah ke bandar sunway...eheheh...

kawie2020 said...

hehehehehehe... aku selalu je mandi longkang waktu kecik2 dulu.. best wooorrr... hehehehehehe

sukiminna said...

hehe..dia men games kot kat hphone.game kat enpon skang kan cggh2 macam iphone tu..

seroja jingga said...

salam singgah dik

Wan_hazel said...

like this entry..hehehe

bluesky said...

hahaha..sempat lg awk snap gmbr couple tue..

BILA HATI BERBICARA...

Salam...

Hati ai ingin berbicara tentang sesuatu, tapi tak terluah dengan perkataan...maka ai cume ingin memaparkan secebis perjalanan hidup yang telah ai lalui tiga hari yang lalu...

hehehe....

macam best, tapi ai tak berpeluang...



gambar blur, wakakakak....


Bila petang merangkak tiba, ai balik kepada alam semulajadi, tapi ada sedikit kekecewaan dihati ai bila tengok tempat ni ada rupa macam longkang...

Mengapakah tempat yang secantik ini jadi begini? Tempat ini cetek, sesuai untuk kanak-kanak bermain, tapi rupanya macam longkang arrr....


siap ade ukiran, wakakak...



kan macam longkang...



Time kami pi mamam kat salah satu restoran, ai ternampak satu pasangan yang sangat kelakau...

Yang pompuan dok kat depan tercongok, yang lelaki sebok ber'SMS' kat bawah meja, wakakakak....apakah? Dari mula diorang masuk sampai dah habis makan, dah bayar, lelaki tu masih ber'SMS' kat bawah meja sambil melayan awek nye yang kat depan mata tu, heheheh...ai tak pasti le pompuan tu perasan tak laki tu tengah ber'SMS' kat bawah meja...


kalau ai le, dah makan penyepak...



11 comments:

relevan said...

Air terjun Bukit Belacan ke tu?..

Pakcik Mamau said...

hahaha..mcm knl je tmpt air longkang ni..

FANA said...

dh lame xmen ice skating. Rindu Sunway Pyramid

ME~SARA said...

~ To Relevan : bukan, ni kat FRIM kepong...

ME~SARA said...

~ To Pakcik : Nasib baik tak bau longkang, wakakakak...

ME~SARA said...

~ To Fana : jemputlah ke bandar sunway...eheheh...

kawie2020 said...

hehehehehehe... aku selalu je mandi longkang waktu kecik2 dulu.. best wooorrr... hehehehehehe

sukiminna said...

hehe..dia men games kot kat hphone.game kat enpon skang kan cggh2 macam iphone tu..

seroja jingga said...

salam singgah dik

Wan_hazel said...

like this entry..hehehe

bluesky said...

hahaha..sempat lg awk snap gmbr couple tue..