Sunday, December 27, 2009

CARI MAKAN....

Salam...

Minggu lepas ai pi beli kuali leper itam legam nak masak burger, hajat hati nak masak burger le tu, sekali semalam ujan lebat dari pagi santak ke malam, terus terbantut mood nak pi beli daging burger, ekekek...sebenau nye malas nak kuar pi kedai...

Last-last ai masakkan lempeng kat atas kuali tu, wakakakak....bengang je kawan. Makan le kitorang lempeng cecah ngan sambal. Fuhhh....terliur....tapi gambau ai lupe nak amek, dah bedal habis lempeng tu baru ai teringat nak amek...ahhahahah....

Ehhh...ai dok cerita ni, korang tau ke tak lempeng tu ape? Agak-agak kalau ade yang tak tau lempeng tu ape benda, korang pi lempang diri sendiri lapanploh kali, eheheheh....gurau je...




Ok, minggu depan ai tak boleh janji kat diri sendiri nak masak burger ni, sebab ai ade plan baikkk punye...so kena tunggu dua minggu lagi le, wakakakak....



Ni pulak potato salad, ai dah buat tapi lupe nak amek gambau jugak....ai modified tambah telo hancur dengan kewpie...huhuhu...setapppp....

P/S : Gambau adelah ehsan Mr. Google.

4 tukang komen:

relevan said...

Lempeng cicah dengan sambal budu bes..cuba Sara try..

Dak Wan said...

Mana aci letak gambo google.... :P
p/s: Resepi nya ader ke?

ME~SARA said...

~ To Relevan : Belum penah jumpa sambal budu, selalu cecah sambal ikan bilis je...macam ne nak buat sambal budu?

ME~SARA said...

~ To Wan : jangan le marah, kan ai dah kreditkan to gugel...next week ai masak sendiri, juga akan uploadkan gambau sendiri...heheh...

CARI MAKAN....

Salam...

Minggu lepas ai pi beli kuali leper itam legam nak masak burger, hajat hati nak masak burger le tu, sekali semalam ujan lebat dari pagi santak ke malam, terus terbantut mood nak pi beli daging burger, ekekek...sebenau nye malas nak kuar pi kedai...

Last-last ai masakkan lempeng kat atas kuali tu, wakakakak....bengang je kawan. Makan le kitorang lempeng cecah ngan sambal. Fuhhh....terliur....tapi gambau ai lupe nak amek, dah bedal habis lempeng tu baru ai teringat nak amek...ahhahahah....

Ehhh...ai dok cerita ni, korang tau ke tak lempeng tu ape? Agak-agak kalau ade yang tak tau lempeng tu ape benda, korang pi lempang diri sendiri lapanploh kali, eheheheh....gurau je...




Ok, minggu depan ai tak boleh janji kat diri sendiri nak masak burger ni, sebab ai ade plan baikkk punye...so kena tunggu dua minggu lagi le, wakakakak....



Ni pulak potato salad, ai dah buat tapi lupe nak amek gambau jugak....ai modified tambah telo hancur dengan kewpie...huhuhu...setapppp....

P/S : Gambau adelah ehsan Mr. Google.

4 comments:

relevan said...

Lempeng cicah dengan sambal budu bes..cuba Sara try..

Dak Wan said...

Mana aci letak gambo google.... :P
p/s: Resepi nya ader ke?

ME~SARA said...

~ To Relevan : Belum penah jumpa sambal budu, selalu cecah sambal ikan bilis je...macam ne nak buat sambal budu?

ME~SARA said...

~ To Wan : jangan le marah, kan ai dah kreditkan to gugel...next week ai masak sendiri, juga akan uploadkan gambau sendiri...heheh...