Thursday, December 10, 2009

COMING SOON !!

Salam...

Pagi ni ai terlewat lagi masuk opis, wakakak....hari-hari sokmo lambat, mau bos pelangkong kepala ai kang, ekekekek....

Ai ade projek baik punya, tapi ai akan umumkan kat blog ai pada hujung minggu ni, soon ye...coming soon...soon...ehehehh....bukan ape, ai belom upload gambau lagi, belom tulis draft lagi pon, heheh...sibok sket, nanti kang ai dah sonang-sonang, ai akan buat...

Untuk korang-korang, pc fair dah berakhir, tapi bisnes printer ai belom berakhir, eheheh...kalau ade yang berminat, sila email ai di nursaramya@yahoo.com ye, ok....tata...titi...tutu....

8 tukang komen:

Pakcik Mamau said...

nak bg printer free ke?bak aaa..hahahaha!

riBEna said...

ape la yg coming soon 2 ye?
hehehe~

~@k1 is @utuMn!~ said...

eh3!!
ni layout baru kn???
hahahah

sara said...

~ To Pakcik : Free tara, nak printer pi beli, wakakaka...

sara said...

~ To Pakcik : Free tara, nak printer pi beli, wakakaka...

sara said...

~ To Ribena : heheh...surprise...

sara said...

~ To @k1 : layout lom penah bertukau...hehe..

IxoR@ said...

apa projek?

suspen tgu .....

;)

COMING SOON !!

Salam...

Pagi ni ai terlewat lagi masuk opis, wakakak....hari-hari sokmo lambat, mau bos pelangkong kepala ai kang, ekekekek....

Ai ade projek baik punya, tapi ai akan umumkan kat blog ai pada hujung minggu ni, soon ye...coming soon...soon...ehehehh....bukan ape, ai belom upload gambau lagi, belom tulis draft lagi pon, heheh...sibok sket, nanti kang ai dah sonang-sonang, ai akan buat...

Untuk korang-korang, pc fair dah berakhir, tapi bisnes printer ai belom berakhir, eheheh...kalau ade yang berminat, sila email ai di nursaramya@yahoo.com ye, ok....tata...titi...tutu....

8 comments:

Pakcik Mamau said...

nak bg printer free ke?bak aaa..hahahaha!

riBEna said...

ape la yg coming soon 2 ye?
hehehe~

~@k1 is @utuMn!~ said...

eh3!!
ni layout baru kn???
hahahah

sara said...

~ To Pakcik : Free tara, nak printer pi beli, wakakaka...

sara said...

~ To Pakcik : Free tara, nak printer pi beli, wakakaka...

sara said...

~ To Ribena : heheh...surprise...

sara said...

~ To @k1 : layout lom penah bertukau...hehe..

IxoR@ said...

apa projek?

suspen tgu .....

;)