Monday, December 7, 2009

KTM YANG SENGAL...

Salam...

PC Fair dah berakhir, pagi ni ai masuk opis jap, kasi settle keje-keje yang tertangguh, nak susun atur kira stock, korang-korang yang kata nak datang pun haremmm nampak batang idong, grrrr...

Ai nak story pasal KTM, dalam tiga hari PC Fair ni, ai naik tren pi KL Sentral pastu tukar naik putra ke KLCC, yang ai geram KTM hari ahad yang ai naik dari arah Rawang ke Seremban takde air-cond! Gelap gulita, panas macam kat tengah sawah. Dah le ramai orang, ade sepasang OKU dengan 4 orang anak kecik dalam tu, dengan suara tangisan baby lagi, fuhh....

Bila dah sampai KL Sentral, ai pi komplen dengan staff kat platform tu, sekali staff tu mokak-mokak suruh ai naik atas komplen, ok itu takpe lagi. Dah pai atas ai pi jumpa kat staff tepi kaunter, hajat hati nak komplen gak le, sekali staff tu suruh ai pi opis dia komplen! Apakah? Ko hengat ai ade masa ke nak pi sana sini sinun buat komplen? Ai dah le kelam kelibut nak pi KLCC cepat-cepat...

Bad day for me...isk...isk...




4 tukang komen:

Pakcik Mamau said...

hehehehe..amek lesen keta then sambau keta sebijik..gerenti laju n aircond cejuk nk mamposs!

ZhafranZahra said...

salam kenal..eheh

mmg KTM mcm tu kita ari2 naik lg pening nak muntah pegi balik kije kalo start wat hal train tu...berani nyer komplen? tak yah buang masa dorang mmg tak layan...tu sbb depa x berani letak suggestion box ke hape ke kat train maupun kat station...sbb depa tau depa lembab mcm towel hihihiiii...

jiwa kental je brani naik KTM ni..ahahhahahaa

sara said...

~ To Pakcik : Tunggu pakcik jadi drebar ai, ekekek...

sara said...

~ To Zhafran : Keretapi Tanah Melayu ke Keretapi Terlambat Malaysia, wakakak...terserlah kesengalan KTM...

KTM YANG SENGAL...

Salam...

PC Fair dah berakhir, pagi ni ai masuk opis jap, kasi settle keje-keje yang tertangguh, nak susun atur kira stock, korang-korang yang kata nak datang pun haremmm nampak batang idong, grrrr...

Ai nak story pasal KTM, dalam tiga hari PC Fair ni, ai naik tren pi KL Sentral pastu tukar naik putra ke KLCC, yang ai geram KTM hari ahad yang ai naik dari arah Rawang ke Seremban takde air-cond! Gelap gulita, panas macam kat tengah sawah. Dah le ramai orang, ade sepasang OKU dengan 4 orang anak kecik dalam tu, dengan suara tangisan baby lagi, fuhh....

Bila dah sampai KL Sentral, ai pi komplen dengan staff kat platform tu, sekali staff tu mokak-mokak suruh ai naik atas komplen, ok itu takpe lagi. Dah pai atas ai pi jumpa kat staff tepi kaunter, hajat hati nak komplen gak le, sekali staff tu suruh ai pi opis dia komplen! Apakah? Ko hengat ai ade masa ke nak pi sana sini sinun buat komplen? Ai dah le kelam kelibut nak pi KLCC cepat-cepat...

Bad day for me...isk...isk...




4 comments:

Pakcik Mamau said...

hehehehe..amek lesen keta then sambau keta sebijik..gerenti laju n aircond cejuk nk mamposs!

ZhafranZahra said...

salam kenal..eheh

mmg KTM mcm tu kita ari2 naik lg pening nak muntah pegi balik kije kalo start wat hal train tu...berani nyer komplen? tak yah buang masa dorang mmg tak layan...tu sbb depa x berani letak suggestion box ke hape ke kat train maupun kat station...sbb depa tau depa lembab mcm towel hihihiiii...

jiwa kental je brani naik KTM ni..ahahhahahaa

sara said...

~ To Pakcik : Tunggu pakcik jadi drebar ai, ekekek...

sara said...

~ To Zhafran : Keretapi Tanah Melayu ke Keretapi Terlambat Malaysia, wakakak...terserlah kesengalan KTM...