Monday, December 21, 2009

SELAMAT PAGI...

Salam...

Pagi ni ai datang opis dengan hati yang sukacita sebab jalan tak jammed, wakakakak...mungkin ramai orang yang amek cuti sampai new year nanti memandangkan korang kan banyak lagi annual leave, eheheh....ai dah habis...

Ni ai nak update sikit gambau majlis kawen sepupu ai hari sabtu lepas, tapi ai memang tak sempat amek gambau pengantin ye, betri hp dah kong. Biarkan gambar berbicara untuk ai...



Dia ni le yang pakai payong strawberry,
ahahahaha.....sengal.



Antara makcik-pakcik ai...


Ai dok sebelah ruangan hadiah, mejanye panjang...
nak tunggu pengantin bersanding...


Pelamin anganku musnah, ahahahaha....


Bunga telo, tema sepupu ai tu kaler kunen le,
lelaki pon suka kunen ek? aawww...




SELAMAT PENGANTIN BARU

MEGAT SAFARUDDIN
&
SUHAIDA

SEMOGA BERKEKALAN KE ANAK CUCU...

4 tukang komen:

Pakcik Mamau said...

kawen lagi..adesss..

RiNa said...

slmt pengantin baru utk diaorg jugak.. ^_^

sara said...

~ To Pakcik : mari le kawen-kawen, ahahahah....

sara said...

~ To Rina : Sama-sama...

SELAMAT PAGI...

Salam...

Pagi ni ai datang opis dengan hati yang sukacita sebab jalan tak jammed, wakakakak...mungkin ramai orang yang amek cuti sampai new year nanti memandangkan korang kan banyak lagi annual leave, eheheh....ai dah habis...

Ni ai nak update sikit gambau majlis kawen sepupu ai hari sabtu lepas, tapi ai memang tak sempat amek gambau pengantin ye, betri hp dah kong. Biarkan gambar berbicara untuk ai...



Dia ni le yang pakai payong strawberry,
ahahahaha.....sengal.



Antara makcik-pakcik ai...


Ai dok sebelah ruangan hadiah, mejanye panjang...
nak tunggu pengantin bersanding...


Pelamin anganku musnah, ahahahaha....


Bunga telo, tema sepupu ai tu kaler kunen le,
lelaki pon suka kunen ek? aawww...




SELAMAT PENGANTIN BARU

MEGAT SAFARUDDIN
&
SUHAIDA

SEMOGA BERKEKALAN KE ANAK CUCU...

4 comments:

Pakcik Mamau said...

kawen lagi..adesss..

RiNa said...

slmt pengantin baru utk diaorg jugak.. ^_^

sara said...

~ To Pakcik : mari le kawen-kawen, ahahahah....

sara said...

~ To Rina : Sama-sama...