Friday, December 11, 2009

PROJEK BAIK PUNYE !!

Salam...

Seperti yang ai story semalam, ai janji nak umumkan sesuatu kan? Ini la dia, taraaaa...projek baik punya, bisnes baru ai, wakakakak...bisnes ke? Takde la, ai baru je nak belajar sikit-sikit, baru nak bertatih...Maka dengan itu, hehehe ...ai nak war-warkan disini bahawasanya ai akan mulakan bisnes tempahan baju, hehehe....

Bisnes ni senang je, andai kata syarikat tempat korang kerja sekarang nak buat uniform ke atau nak print Polo-T ke, sila le tempah dari ai, harga amat berpatutan, boleh runding punya...biasanya yang kerja swasta nak print t-shirt ada logo syarikat, yang kerajaan pun nak buat uniform, so boleh la contact ai kat email ni ye sales@fivesenses.com.my.

Minimum order 25 helai, kalau korang yang individu nak order pun boleh, contohnya untuk persatuan ke, kelab ke, atau geng-geng kamcing ke, wakakakak....buleh? Atau pun print t-shirt untuk ahli keluarga, dapat sorang sehelai buat kenangan, dan untuk penanggah kenduri kawen pon boleh, nampak seragam je...boleh print nama pengantin kat baju tu sekali, so ape tunggu lagi? Kumpul le geng ramai-ramai, pastu order serentak...

Ok, sokong le bisnes orang kita, ahahahah....









7 tukang komen:

Pakcik Mamau said...

ingatkan bg printer free..hehehe..

Sismadi said...

very nice blog and excellent posting...
leave ur comment when u visit to my blog.

Interest programming C++, PHP or Java(later)? just visit All About Programming, read and leave comment...
Wannabe learn about blog, blogger visit me in Let Go Blogging

generasi clan said...

bagus2 buat bisnes sampai berjaya tau

secangkir madu merah said...

alhamdulillah...cari side income cara berniaga lah pulak...bagus..bagus..

Kaito said...

tahniah....bt biz sendiri....makin ramai orang nak bukak biz..terasa nak bukak juga la..hehe

ieQa sWetLuv said...

sangat bagus bikin bisnes di sini..semoga berjaya ya huhu

~** PROFFY **~ said...

hihihi..
memang nak wat T-shirt ni..
tp i kat ipoh pulakk.. :)

PROJEK BAIK PUNYE !!

Salam...

Seperti yang ai story semalam, ai janji nak umumkan sesuatu kan? Ini la dia, taraaaa...projek baik punya, bisnes baru ai, wakakakak...bisnes ke? Takde la, ai baru je nak belajar sikit-sikit, baru nak bertatih...Maka dengan itu, hehehe ...ai nak war-warkan disini bahawasanya ai akan mulakan bisnes tempahan baju, hehehe....

Bisnes ni senang je, andai kata syarikat tempat korang kerja sekarang nak buat uniform ke atau nak print Polo-T ke, sila le tempah dari ai, harga amat berpatutan, boleh runding punya...biasanya yang kerja swasta nak print t-shirt ada logo syarikat, yang kerajaan pun nak buat uniform, so boleh la contact ai kat email ni ye sales@fivesenses.com.my.

Minimum order 25 helai, kalau korang yang individu nak order pun boleh, contohnya untuk persatuan ke, kelab ke, atau geng-geng kamcing ke, wakakakak....buleh? Atau pun print t-shirt untuk ahli keluarga, dapat sorang sehelai buat kenangan, dan untuk penanggah kenduri kawen pon boleh, nampak seragam je...boleh print nama pengantin kat baju tu sekali, so ape tunggu lagi? Kumpul le geng ramai-ramai, pastu order serentak...

Ok, sokong le bisnes orang kita, ahahahah....









7 comments:

Pakcik Mamau said...

ingatkan bg printer free..hehehe..

Sismadi said...

very nice blog and excellent posting...
leave ur comment when u visit to my blog.

Interest programming C++, PHP or Java(later)? just visit All About Programming, read and leave comment...
Wannabe learn about blog, blogger visit me in Let Go Blogging

generasi clan said...

bagus2 buat bisnes sampai berjaya tau

secangkir madu merah said...

alhamdulillah...cari side income cara berniaga lah pulak...bagus..bagus..

Kaito said...

tahniah....bt biz sendiri....makin ramai orang nak bukak biz..terasa nak bukak juga la..hehe

ieQa sWetLuv said...

sangat bagus bikin bisnes di sini..semoga berjaya ya huhu

~** PROFFY **~ said...

hihihi..
memang nak wat T-shirt ni..
tp i kat ipoh pulakk.. :)