Thursday, December 3, 2009

HARI YANG SIBUK...

Salam...

Hari ni ai akan extra sibuk ye, takut tak sempat nak jawab komen, begitu juga dengan 3 hari berikutnye kerana ai akan berada di KLCC, tak tau le sempat ke tak nak update blog, dari pagi sampai tengah malam pulak tu, wei....

Ampunkan ai kalau ai tak sempat nak update blog, tapi ai akan cuba juga update sikit-sikit tentang suasana panas kat PC Fair esok, ekekekek....


Korang-korang jangan lupa hadirkan diri ye, luangkan masa di hujung minggu untuk menjengah barang-barang IT yang murah gilos...ala....korang semua pun dah gaji kan? ekekekek...jemputlah datang bersoping di booth ai NO : 220, ai adalah manusia yang paling comel disana, ahahahahah....

Semalam ai amek cuti ganti, iyolah kan hujung minggu ni ai kena bertugas kat KLCC nun, haruslah ai amek cuti semalam kan? Ai pi Shah Alam, settlekan urusan rumah sikit...heheheh....

Entry ni takde gambau sebab ai tak amek gambau pun semalam, heheh....pagi ni adalah sangat jammed! Tahap gaban, esok ai kena naik tren je la pi KLCC, tak larat nak redah jammed wooo....

Reminder to me, malam ni ai ada birthday party kat kepong, huhuhu...Happy Birthday to you...RIETA...




5 tukang komen:

rAtu saLju™ said...
This comment has been removed by the author.
rAtu saLju™ said...

tumpang wish juga..slmat hari ulng tahun kelahiran...weeeeeee!~

Pakcik Mamau said...

uii..komen kena delete..huhuhuhu!

sara said...

~ To Ratu : selamat le kita bersama, ekekekek....

sara said...

~ To Pakcik : tak tau la nape dan sape delete, heheheh...

HARI YANG SIBUK...

Salam...

Hari ni ai akan extra sibuk ye, takut tak sempat nak jawab komen, begitu juga dengan 3 hari berikutnye kerana ai akan berada di KLCC, tak tau le sempat ke tak nak update blog, dari pagi sampai tengah malam pulak tu, wei....

Ampunkan ai kalau ai tak sempat nak update blog, tapi ai akan cuba juga update sikit-sikit tentang suasana panas kat PC Fair esok, ekekekek....


Korang-korang jangan lupa hadirkan diri ye, luangkan masa di hujung minggu untuk menjengah barang-barang IT yang murah gilos...ala....korang semua pun dah gaji kan? ekekekek...jemputlah datang bersoping di booth ai NO : 220, ai adalah manusia yang paling comel disana, ahahahahah....

Semalam ai amek cuti ganti, iyolah kan hujung minggu ni ai kena bertugas kat KLCC nun, haruslah ai amek cuti semalam kan? Ai pi Shah Alam, settlekan urusan rumah sikit...heheheh....

Entry ni takde gambau sebab ai tak amek gambau pun semalam, heheh....pagi ni adalah sangat jammed! Tahap gaban, esok ai kena naik tren je la pi KLCC, tak larat nak redah jammed wooo....

Reminder to me, malam ni ai ada birthday party kat kepong, huhuhu...Happy Birthday to you...RIETA...




5 comments:

rAtu saLju™ said...
This comment has been removed by the author.
rAtu saLju™ said...

tumpang wish juga..slmat hari ulng tahun kelahiran...weeeeeee!~

Pakcik Mamau said...

uii..komen kena delete..huhuhuhu!

sara said...

~ To Ratu : selamat le kita bersama, ekekekek....

sara said...

~ To Pakcik : tak tau la nape dan sape delete, heheheh...