Sunday, November 29, 2009

BERUKKK BAND !!?

Salam...

Hari ni dah tengahari baru ai dapat log on internet, sejak pagi tadi maxis berukband ni buat hal, hangen tol ai, ai dah tido bangun tido bangun sampai dua kali, baru ni je dapat on lappy, tensen ! Dah tu nak upload picture pun terhegeh-hegeh, last-last ai malas nak upload dah, esok je la upload gambau kat opis.

Ujung minggu ni ai tak pi memana macam minggu-minggu yang lepas, sebab....ai nak rehat cukup-cukup, ehehe...minggu depan PC FAIR oiiii....jangan lupa....jangan lepaskan peluang, korang mesti datang borong barangan IT yang murah-murah kat KLCC, ai akan on duty selama 3 hari 3 malam disana...disana...disana...ahahahah....

Mak ai pulak baru je call ai tadi dari jeram, yeeee...diorang syok-syok bercuti kat sinun, mandi kolam, tepi pantai, mamam seafood, barbeque, wahhh...jeles ai tau, kak long tak aci, nape taknak sponsor ai jugek.....ok enough, lain kali ai pi sendirikkk...majuk nih! Takmo kawan...

8 tukang komen:

Arief Arf said...

pc fair tu macam satu kewajipan dah utk pergi..
hahaha

KayZ said...

Cik sara, u nt bertugas kat booth mane?
klau i dpt g nt leh la i kacau...
ahaha...

ZnL-Mlka said...

Cian dia dah ler berukk band dia buat hal... dok terperap kat umah aje nape ??? Mai ler jalan2 kat Melaka ni....

88 for u...

Mama Mya said...

salam

saya pun guna maxis bb.. line okey tapi bila over 3gb jadi slow.. tapi kalau berintenet subuh2 ari sure laju walaupun over 3gb..

watie
quefamili.com

sara said...

~ To Arief : Harus pegi, jangan tak pegi tau..

~ To KayZ : Nanti ai bagitau booth number....

~ To ZnL : Macam ne ai nak pi Melaka, semua family ai datang KL...dah sah-sah kampong ai kat Melaka, ekekek....

~ To MamaMya : Ai sokong you...

Pakcik Mamau said...

berukband kat malaysia ni mmg mcm tu..sabau je la kasi lebih..hehehe..!

sara said...

~ To Pakcik : wakakakak...memang patut di gelar berukkkk band!

Apih said...

potong! potong! potong! potong!

BERUKKK BAND !!?

Salam...

Hari ni dah tengahari baru ai dapat log on internet, sejak pagi tadi maxis berukband ni buat hal, hangen tol ai, ai dah tido bangun tido bangun sampai dua kali, baru ni je dapat on lappy, tensen ! Dah tu nak upload picture pun terhegeh-hegeh, last-last ai malas nak upload dah, esok je la upload gambau kat opis.

Ujung minggu ni ai tak pi memana macam minggu-minggu yang lepas, sebab....ai nak rehat cukup-cukup, ehehe...minggu depan PC FAIR oiiii....jangan lupa....jangan lepaskan peluang, korang mesti datang borong barangan IT yang murah-murah kat KLCC, ai akan on duty selama 3 hari 3 malam disana...disana...disana...ahahahah....

Mak ai pulak baru je call ai tadi dari jeram, yeeee...diorang syok-syok bercuti kat sinun, mandi kolam, tepi pantai, mamam seafood, barbeque, wahhh...jeles ai tau, kak long tak aci, nape taknak sponsor ai jugek.....ok enough, lain kali ai pi sendirikkk...majuk nih! Takmo kawan...

8 comments:

Arief Arf said...

pc fair tu macam satu kewajipan dah utk pergi..
hahaha

KayZ said...

Cik sara, u nt bertugas kat booth mane?
klau i dpt g nt leh la i kacau...
ahaha...

ZnL-Mlka said...

Cian dia dah ler berukk band dia buat hal... dok terperap kat umah aje nape ??? Mai ler jalan2 kat Melaka ni....

88 for u...

Mama Mya said...

salam

saya pun guna maxis bb.. line okey tapi bila over 3gb jadi slow.. tapi kalau berintenet subuh2 ari sure laju walaupun over 3gb..

watie
quefamili.com

sara said...

~ To Arief : Harus pegi, jangan tak pegi tau..

~ To KayZ : Nanti ai bagitau booth number....

~ To ZnL : Macam ne ai nak pi Melaka, semua family ai datang KL...dah sah-sah kampong ai kat Melaka, ekekek....

~ To MamaMya : Ai sokong you...

Pakcik Mamau said...

berukband kat malaysia ni mmg mcm tu..sabau je la kasi lebih..hehehe..!

sara said...

~ To Pakcik : wakakakak...memang patut di gelar berukkkk band!

Apih said...

potong! potong! potong! potong!