Monday, November 23, 2009

HARI YANG GERAM !

Salam...

Ai geram tol la ari ni, udah le bos bagi keje bebanyak, pastu ade saudari ni dok calling-calling tak gheti nak stop. Dia tak paham tol situasi orang waktu bekerja...geram nye ai, grrrr....ai kasi silent mode je handphone tadi, lantak le...

Kekadang kalau call orang tengah2 malam buta pun agak-agak le, kot-kot orang tengah tido ke hapa ke...ni call ai gara-gara nak soh tolong cari laki nye, adoiiii aiii....maka aku terasa nak berjoget jap, ahahahah....


8 tukang komen:

hilmi said...

rajin2 kan la buat post ye..pastu rajin2 gak la buat blogwalking

~AmyLiana8886~ said...

blog walking..

fzoners said...

Salam mualaikum... keep your spirit ok

IxoR@ said...

cari lakinyer...tepon sara? musykil tuh....

kadang2 memang ada org tak reti menghormati masa 'privacy'....

cam ne tu? sabar aje la....

Dhana/戴安娜 said...

salam sahabat
wah bagus postingnya,oh iya saya mau follow belum bisa koneksi saya lemot so ninggalin koment dulu ya thnxs dah visited my blog,good luck

--siLEnt_ 5iLh0ueEtte-- said...

eh? asal laki die nk tny orang len lak eh???

Liyana said...

wah, baru start berblog ye..keep on blogging

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahaha~~
mmg cm 2 la klu kte nga sebok sara...
neway thx singgah blog aki!

HARI YANG GERAM !

Salam...

Ai geram tol la ari ni, udah le bos bagi keje bebanyak, pastu ade saudari ni dok calling-calling tak gheti nak stop. Dia tak paham tol situasi orang waktu bekerja...geram nye ai, grrrr....ai kasi silent mode je handphone tadi, lantak le...

Kekadang kalau call orang tengah2 malam buta pun agak-agak le, kot-kot orang tengah tido ke hapa ke...ni call ai gara-gara nak soh tolong cari laki nye, adoiiii aiii....maka aku terasa nak berjoget jap, ahahahah....


8 comments:

hilmi said...

rajin2 kan la buat post ye..pastu rajin2 gak la buat blogwalking

~AmyLiana8886~ said...

blog walking..

fzoners said...

Salam mualaikum... keep your spirit ok

IxoR@ said...

cari lakinyer...tepon sara? musykil tuh....

kadang2 memang ada org tak reti menghormati masa 'privacy'....

cam ne tu? sabar aje la....

Dhana/戴安娜 said...

salam sahabat
wah bagus postingnya,oh iya saya mau follow belum bisa koneksi saya lemot so ninggalin koment dulu ya thnxs dah visited my blog,good luck

--siLEnt_ 5iLh0ueEtte-- said...

eh? asal laki die nk tny orang len lak eh???

Liyana said...

wah, baru start berblog ye..keep on blogging

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahaha~~
mmg cm 2 la klu kte nga sebok sara...
neway thx singgah blog aki!