Wednesday, November 25, 2009

SALAM AIDILADHA...

Salam...

Pagi-pagi rabu ni ai masih masuk opis untuk settlekan kerja sket, nasib baik jammed dah kurang, mungkin sebab sekolah dah start bercuti kot. Next week ade PC Fair kat KLCC bermula 4 Dec - 6 Dec, ai adalah bertugas di sana selama 3 hari 3 malam, wakakakak.....lobam le mata ai. Jemput le datang ye, barangan IT yang murah2, nanti ai bagi price list kalau sempat, juga no booth tempat ai bertugas.

Selang sehari lagi kita nak nyambut raya qurban dah kan...Kali ni ai tak balik kampong le, biaupun cuti ujung minggu ni ade 3 hari sebab family semua dok terjah datang KL ni ha...makanye ai pon tak payah le balik kampong, heheheh....

Tapi ai ade buat makan-makan sket untuk saudara-mara, kalau ade nasib camera tak buat hal, ai akan uploadkan gambau di pagi raya qurban...korang ade yang menunaikan ibadah qurban ke tahun ni? Bagi ai, tahun ni belom lagi, mungkin tahun depan, kalau ade rezeki lebih, insyaallah...

Selamat menunaikan ibadah qurban dan ibadah haji, semoga mereka mendapat haji yang mabrur, kadang-kadang lebih baik kita sucikan hati, ikhlas bertakwa kepada Allah biarpun kita tak mampu untuk menunaikan ibadahNya itu. Kenangkan juga mereka yang terkorban di bumi Palestin sana. Allah maha Besar! Siapa lah ai yang selalu buat onar di bumi Tuhan ni.



Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

7 tukang komen:

POSH76 said...

selamat aidil adha

~@k1 is @utuMn!~ said...

eh3!
insyaAllh aki ad kt pc fair 2!!
klu ad aki roger k!
nk gak jmpe kmu!
*hepi2!!*

slmt ari rye kurban!

Dhana/戴安娜 said...

asslmkum wr.wb
salam sahabat
wah bagus,SubhanAlah uraian kata yang membuat saya terinspirasi thnxs ya n good luck

nn said...

pc fair kat JB 11-13 dis :)

AmyNa said...

Selamat hari raya AidilAdha gaks utk mu frend..

Arief Arf said...

owh, jaga pc fair ke?
booth ape?
boleh dapat discount!

hehehe

sara said...

~ To : Arief

Ni kena jadi JAGA le ni, wakakakak... no booth nanti minggu depan ai akan bagitau..

~ To : All

Salam Aidil Adha semua...
Yeah Yeah esok raye...

SALAM AIDILADHA...

Salam...

Pagi-pagi rabu ni ai masih masuk opis untuk settlekan kerja sket, nasib baik jammed dah kurang, mungkin sebab sekolah dah start bercuti kot. Next week ade PC Fair kat KLCC bermula 4 Dec - 6 Dec, ai adalah bertugas di sana selama 3 hari 3 malam, wakakakak.....lobam le mata ai. Jemput le datang ye, barangan IT yang murah2, nanti ai bagi price list kalau sempat, juga no booth tempat ai bertugas.

Selang sehari lagi kita nak nyambut raya qurban dah kan...Kali ni ai tak balik kampong le, biaupun cuti ujung minggu ni ade 3 hari sebab family semua dok terjah datang KL ni ha...makanye ai pon tak payah le balik kampong, heheheh....

Tapi ai ade buat makan-makan sket untuk saudara-mara, kalau ade nasib camera tak buat hal, ai akan uploadkan gambau di pagi raya qurban...korang ade yang menunaikan ibadah qurban ke tahun ni? Bagi ai, tahun ni belom lagi, mungkin tahun depan, kalau ade rezeki lebih, insyaallah...

Selamat menunaikan ibadah qurban dan ibadah haji, semoga mereka mendapat haji yang mabrur, kadang-kadang lebih baik kita sucikan hati, ikhlas bertakwa kepada Allah biarpun kita tak mampu untuk menunaikan ibadahNya itu. Kenangkan juga mereka yang terkorban di bumi Palestin sana. Allah maha Besar! Siapa lah ai yang selalu buat onar di bumi Tuhan ni.



Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

7 comments:

POSH76 said...

selamat aidil adha

~@k1 is @utuMn!~ said...

eh3!
insyaAllh aki ad kt pc fair 2!!
klu ad aki roger k!
nk gak jmpe kmu!
*hepi2!!*

slmt ari rye kurban!

Dhana/戴安娜 said...

asslmkum wr.wb
salam sahabat
wah bagus,SubhanAlah uraian kata yang membuat saya terinspirasi thnxs ya n good luck

nn said...

pc fair kat JB 11-13 dis :)

AmyNa said...

Selamat hari raya AidilAdha gaks utk mu frend..

Arief Arf said...

owh, jaga pc fair ke?
booth ape?
boleh dapat discount!

hehehe

sara said...

~ To : Arief

Ni kena jadi JAGA le ni, wakakakak... no booth nanti minggu depan ai akan bagitau..

~ To : All

Salam Aidil Adha semua...
Yeah Yeah esok raye...