Friday, November 27, 2009

AKTIVITI MALAM RAYA...

Salam...

Selamat hari raya Aidil Adha semua, ai adalah bangun awal ari ni, isk...isk...ingatkan nak tido lama sket, dah le malam tadi tido lewat. Seperti yang ai rancang awal-awal, habis je keje semalam ai pi bersoping sakan, wakakakak....terbang RM450, huaaaaaaaa......nanges! Bil-bil yang ai bayau semalam pun dah cecah RM 650, habis la duit ai, huaaaaaaa......nanges lagi, ekekekeek.....

Sejam sebelom ai kuar dari opis, kakak ai ade sms kat ai...

Kak Lin : wei, ko kat ne?

Ai : tgh keje le, nape?

pastu dekat setengah jam ai tunggu dia tak reply msg tau! Sampai ai dah hangen, ai pun texted dia lagi...

Ai : wei, hampeh ko! ko da msg ai, pastu ko x reti jwp ke? sesuke ati ko je kan?

Kak Lin : jap le, aku ngah msg ngan dak wan (adik ai) pasal bla..bla..bla..

Ok, itu takpe lagi....

Kak Lin : wei, aku da abis kursus ni, skg kat PJ umah mama, aku halfday, aku ingat ko halfday ari ni, bleh arrr aku dtg amek ko, kita kuar sama...

Ai : Piraahhhhh....keta ko kan laki ko pakai seminggu kat melaka!

Kak Lin : hehehehe.....

MOTIF ??? nak nyakitkan ati ai le tu...ajak ai pi jenjalan tapi dia takde kereta..

Takpe, lupekan kakak ai tu, wat ai geram jer...lepas ai dah habis soping, sempat singgah mamam kat restoran apa ntah namanye, ai lupe, heheheh...sempat gak dengar orang bertakbir kat sana, syahduuuuu....makkkk....huaaaaa.....saat ni pagi raya mak ai telah dibawa pi berholiday oleh Kak Long ai selama 3 hari 2 malam di tutttttt.......waaaaa....nak itot....nape Kak Long taknak sponsor ai jugakkkk.....buleh gitu? heheheh.....

Ok, bawah ni gambau nasi goreng USA yang ai mamam malam tadi, taste nye tak berapa sedap, ahhahah....ai malas nak amek gambau lauk pauk lain, penghuni kedai tu dah pelik tengok ai amek gambau banyak flash....





Salam Aidil Adha...

7 tukang komen:

farysa said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

KayZ said...

Nmpk sedap tul nasi goreng USA tuh... terasa mengidam lak...
ahaks...

Rash said...

Salam aidiladha =)

arang67 said...

alahaii...lapo lak tgk makanan tu..hehe

relevan said...

Nasi goreng buh daging kambing korban 1..

sara said...

~ To Farysa : Selamat untuk awak jua..

~ To KayZ : Taste nasi goreng tu so and so jelah, yang tak best nye, ai mintak pedas, di baginye tak pedas...huaaa....

sara said...

~ To Rash : Salam to you too...

~ To Arang67 : Kalo dapat mamam dengan kailan ikan masin pun setapppp juga ek?

~ To Relevan : Tahun ni ai tak dapat daging korban arrr....waaa...nanges, apesal pihak mesjid tak sedakah sket kat ai pon...

AKTIVITI MALAM RAYA...

Salam...

Selamat hari raya Aidil Adha semua, ai adalah bangun awal ari ni, isk...isk...ingatkan nak tido lama sket, dah le malam tadi tido lewat. Seperti yang ai rancang awal-awal, habis je keje semalam ai pi bersoping sakan, wakakakak....terbang RM450, huaaaaaaaa......nanges! Bil-bil yang ai bayau semalam pun dah cecah RM 650, habis la duit ai, huaaaaaaa......nanges lagi, ekekekeek.....

Sejam sebelom ai kuar dari opis, kakak ai ade sms kat ai...

Kak Lin : wei, ko kat ne?

Ai : tgh keje le, nape?

pastu dekat setengah jam ai tunggu dia tak reply msg tau! Sampai ai dah hangen, ai pun texted dia lagi...

Ai : wei, hampeh ko! ko da msg ai, pastu ko x reti jwp ke? sesuke ati ko je kan?

Kak Lin : jap le, aku ngah msg ngan dak wan (adik ai) pasal bla..bla..bla..

Ok, itu takpe lagi....

Kak Lin : wei, aku da abis kursus ni, skg kat PJ umah mama, aku halfday, aku ingat ko halfday ari ni, bleh arrr aku dtg amek ko, kita kuar sama...

Ai : Piraahhhhh....keta ko kan laki ko pakai seminggu kat melaka!

Kak Lin : hehehehe.....

MOTIF ??? nak nyakitkan ati ai le tu...ajak ai pi jenjalan tapi dia takde kereta..

Takpe, lupekan kakak ai tu, wat ai geram jer...lepas ai dah habis soping, sempat singgah mamam kat restoran apa ntah namanye, ai lupe, heheheh...sempat gak dengar orang bertakbir kat sana, syahduuuuu....makkkk....huaaaaa.....saat ni pagi raya mak ai telah dibawa pi berholiday oleh Kak Long ai selama 3 hari 2 malam di tutttttt.......waaaaa....nak itot....nape Kak Long taknak sponsor ai jugakkkk.....buleh gitu? heheheh.....

Ok, bawah ni gambau nasi goreng USA yang ai mamam malam tadi, taste nye tak berapa sedap, ahhahah....ai malas nak amek gambau lauk pauk lain, penghuni kedai tu dah pelik tengok ai amek gambau banyak flash....





Salam Aidil Adha...

7 comments:

farysa said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

KayZ said...

Nmpk sedap tul nasi goreng USA tuh... terasa mengidam lak...
ahaks...

Rash said...

Salam aidiladha =)

arang67 said...

alahaii...lapo lak tgk makanan tu..hehe

relevan said...

Nasi goreng buh daging kambing korban 1..

sara said...

~ To Farysa : Selamat untuk awak jua..

~ To KayZ : Taste nasi goreng tu so and so jelah, yang tak best nye, ai mintak pedas, di baginye tak pedas...huaaa....

sara said...

~ To Rash : Salam to you too...

~ To Arang67 : Kalo dapat mamam dengan kailan ikan masin pun setapppp juga ek?

~ To Relevan : Tahun ni ai tak dapat daging korban arrr....waaa...nanges, apesal pihak mesjid tak sedakah sket kat ai pon...