Monday, November 30, 2009

CUTI KU DAH ABES....

Salam...

Selamat pagi, hari yang indah, pagi yang ceria, jalan raya tak jammed, kita semua pun dah masuk opis, ekekek... Dah 3 hari ai bercuti, rasa malas wei nak bangun pagi, ahahahah....mata ai ni macam ngantok je, tapi takpe, ai masuk opis jap je ni, lepas amek barang pastu update blog, ai nak keluar jap pi Kota Damansara...hehehe....ade keja sket kat sinun, so takdelah ngantok je terperap kat opis ni...

Maka, sila la jamu mata korang dengan lunch ai semalam petang, heheheh...dah nama pun makan sorang-sorang je semalam, haruslah makan ini...takkan nak masak pulak kan?





Ok, selamat bekerja untuk korang semua juga....


6 tukang komen:

Pakcik Mamau said...

ehhh..mcdonald la..hahaha lapau lak..ayamnye d mane sih?hahahaha!

mier@merr said...

nasib baek mkn mekdi semlam...idak le kebulor nengeok..hehe

Rash said...

nk mkn prosperity!!! smlm ujan kt cni malas nk kuar...

sara said...

~ To Pakcik : wei, bile nak belanje ai mamam mcD?

sara said...

~ To Mier : huhuuhuu...hari mamam mcD sedunia kah semalam? ehehe...

sara said...

~ To Rash : Ai dah test properity dgn twister fries tu, boleh tahan je la, tapi twister fries tu tak brape sedapp...eheheh....

CUTI KU DAH ABES....

Salam...

Selamat pagi, hari yang indah, pagi yang ceria, jalan raya tak jammed, kita semua pun dah masuk opis, ekekek... Dah 3 hari ai bercuti, rasa malas wei nak bangun pagi, ahahahah....mata ai ni macam ngantok je, tapi takpe, ai masuk opis jap je ni, lepas amek barang pastu update blog, ai nak keluar jap pi Kota Damansara...hehehe....ade keja sket kat sinun, so takdelah ngantok je terperap kat opis ni...

Maka, sila la jamu mata korang dengan lunch ai semalam petang, heheheh...dah nama pun makan sorang-sorang je semalam, haruslah makan ini...takkan nak masak pulak kan?





Ok, selamat bekerja untuk korang semua juga....


6 comments:

Pakcik Mamau said...

ehhh..mcdonald la..hahaha lapau lak..ayamnye d mane sih?hahahaha!

mier@merr said...

nasib baek mkn mekdi semlam...idak le kebulor nengeok..hehe

Rash said...

nk mkn prosperity!!! smlm ujan kt cni malas nk kuar...

sara said...

~ To Pakcik : wei, bile nak belanje ai mamam mcD?

sara said...

~ To Mier : huhuuhuu...hari mamam mcD sedunia kah semalam? ehehe...

sara said...

~ To Rash : Ai dah test properity dgn twister fries tu, boleh tahan je la, tapi twister fries tu tak brape sedapp...eheheh....