Monday, January 4, 2010

SALAM TAHUN BARU 2010...

Salam...

Selamat tahun baru ai ucapkan kat korang, ai terlambat le nak wish kan? Dah lama ai tak dapat update blog, ampunkan ai wahai blogku, laptop buat hal pulak kena serang virus. Ai ingatkan ai sorang je diserang oleh demam panas, rupanye laptop pun kena serang demam virus lak...

Alhamdulillah demam ai dah kebah, tinggal selsema dengan batuk je belom hilang. Harap-harap cepatlah pulih. Terima kasih gak kat korang yang sama-sama ingatkan ai supaya mamam obat...

Malam tahun baru ari tu ai sambut dengan keluarga je kat Melaka...tak pi memana pun, adik-adik ai pulak pi mandi air panas kat Gadek, ngam-ngam time orang dok dentam-dentum main bunga api, diorang syok-syok mandi air panas tau! wakakakaka...Ai tak itot sebab masa tu masih demam lagi.

Ni bukti ai balik kampong, wahahahah...siap nak tunjuk gambau blur...ekekek...



Selalu kalau ai balik kampong, ai mesti beli tiket dengan Transnasional, heheheh...ai amat puas hati dengan service diorang, takmo naik bas yang lain, tak sukeeee....



See, VIP Coach, dok le engko sorang seketol bangku, tak yah main share-share...luas dan selesa...lebih luas daripada seat air asia tau! Eheheheh...ai pon happy sebab bus dia ni ade 3 baris seat je, bus biasa ade 4 baris seat kalau tak silap ai.



SELAMAT TAHUN BARU 2010
APA AZAM KORANG ???




3 tukang komen:

relevan said...

Selamat taon baru ek Sara..

ME~SARA said...

~ To Relevan : selamat tahun baru kat awak gak ek...

Alpha Ace said...

AirAsia mana boleh compare dengar express bus~ Bus normal dia tak mampu compare lah ruang kakakaka~

what to do? cheap flight wat ... XD

SALAM TAHUN BARU 2010...

Salam...

Selamat tahun baru ai ucapkan kat korang, ai terlambat le nak wish kan? Dah lama ai tak dapat update blog, ampunkan ai wahai blogku, laptop buat hal pulak kena serang virus. Ai ingatkan ai sorang je diserang oleh demam panas, rupanye laptop pun kena serang demam virus lak...

Alhamdulillah demam ai dah kebah, tinggal selsema dengan batuk je belom hilang. Harap-harap cepatlah pulih. Terima kasih gak kat korang yang sama-sama ingatkan ai supaya mamam obat...

Malam tahun baru ari tu ai sambut dengan keluarga je kat Melaka...tak pi memana pun, adik-adik ai pulak pi mandi air panas kat Gadek, ngam-ngam time orang dok dentam-dentum main bunga api, diorang syok-syok mandi air panas tau! wakakakaka...Ai tak itot sebab masa tu masih demam lagi.

Ni bukti ai balik kampong, wahahahah...siap nak tunjuk gambau blur...ekekek...



Selalu kalau ai balik kampong, ai mesti beli tiket dengan Transnasional, heheheh...ai amat puas hati dengan service diorang, takmo naik bas yang lain, tak sukeeee....



See, VIP Coach, dok le engko sorang seketol bangku, tak yah main share-share...luas dan selesa...lebih luas daripada seat air asia tau! Eheheheh...ai pon happy sebab bus dia ni ade 3 baris seat je, bus biasa ade 4 baris seat kalau tak silap ai.



SELAMAT TAHUN BARU 2010
APA AZAM KORANG ???




3 comments:

relevan said...

Selamat taon baru ek Sara..

ME~SARA said...

~ To Relevan : selamat tahun baru kat awak gak ek...

Alpha Ace said...

AirAsia mana boleh compare dengar express bus~ Bus normal dia tak mampu compare lah ruang kakakaka~

what to do? cheap flight wat ... XD