Monday, January 11, 2010

PORT BARU ! YESS !!

Salam...

Hehehe...ai mulakan hari isnin yang baru ni dengan senyuman yang lebar, nak tau kenape? Eheheh...dengan rasminya ai nak umumkan yang ai dah berhenti kerja kat company lama ai disebabkan oleh kebodohsombongan bos lamo ai itewww...ekekekek...

Korang masih ingat tak entry ai hujung bulan lepas yang dia takmo keluarkan gaji gara-gara dia bad mood? Padan muka lu! Lain kali ngado-ngado takmo sign cheque gaji, lagi ramai staff ko yang akan ca aliff bottt...wakakakak....

Sempatlah ai menjadi penganggur selama 3 hari, terus ai di offer oleh sebuah syarikat lain, heheheh...murah rezeki ku...amin....amin....ai amat bersyukur dengan kelebihan yang Allah berikan.

So, ini le port baru ai di syarikat yang baru dan bos yang baru....



Taraa....






Tapi work station baru ai ni belom dikemas ye, sebab ni yelah hari pertama ai mula bekerja, so agak serabot dengan file-file staff yang dah resign tu. wewewewewew......

Ooooppssss...lagi satu berita gumbira ialah company baru ai ni akan mengadakan Annual Dinner selama 2 hari 1 malam di Port Dickson, hujung minggu ni yeeehaaa...!!! Penginapan, makan-minum dan transport adalah ditaja! So??? Apalagi? Jom kita enjoyyy!!! Tapi....ai belom confirm samada nak pi ke tak, heheheh...sebab ai baru mula kerja, takde member wei...

Ok lah, nanti ai update lagi citer terbaru yer...

22 tukang komen:

BezBuddy said...

waa bestnyer die...
mintk2 nt sy pn murh rezki cm die..hehe

ME~SARA said...

~ To Bezbuddy : Aminn...

noor afzan said...

urh rezki

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah...tahniah erk...hope kat cni awak happy :)

kakngah said...

gambr bos baru xder ke??
kikikiki!!!

ASaDa RyutaRo said...

pergh.. baru start keje dh ada annual dinner.. hehe :)
selamat ber-enjoy

Fhad Boulala said...

wahhh tahniah la dapat keje baru da.. amin.. nnt leh blanje wa ok..

Dak Wan said...

Pergh... nekad btol. Seb baek dapat kerja baru taw... Hehehe Semoga Bahgia di tempat baru ye?

Shaifful Hairi b Ramli said...

waa keje di tempat baru kena rajin2 nanti cepat naik gaji..hihihi sempat lak uncle kasi nasihat.

ME~SARA said...

~ To All : Ai tak sempat nak jawab satu-satu komen, itu line tenet lembap nak mampos, maka ai rangkumkan sekali...terima kasih sebab sudi bagi nasihat, ai akan berbahagia dan lebih rajin di tempat baru, nak gambar bos ai ke? wakakakak...takmo la, kang ai kena saman wei...

DaHLia said...

bestnye port dia...tgh berangan dpt cube macam tu jugak kat blog baru..kalo dapat..otai pun nk berebut..huhuh

WiraTLC said...

tahniah.. semoga tempat baru ni buat awk gembira... berusaha..... cantik meja kerja... nanti dapat gaji jangan lupa belanja ok... sayang selalu...

Yanmie said...

wah bestnye...murah rezeki..


www.yanmieonline.com

~@k1 is @utuMn!~ said...

untungnye!
murah rezeki pas2 plus ad holiday ag..
well keje elok2 ok!!
hehehe

Natasha said...

tahniah..tahniah...dapat gaji boleh arr open table belanja kawan2 FB.,..tu duit nuff rm6 jgn lupa kongsi ramai2 tau

Pakcik Mamau said...

hehehe apa tgu lg..tuan blog sila la belanja pakcik ni..kihkihkih..

ezzati said...

murah rezeki....nak ikottt

Iznie said...

wah....
dapat keje! best2...
congrats.... :)

LUKISAN PENA said...

port baru=?
port dickson
port klang
port network komputer...

tahniah..bekerja lah untuk mencari port

secangkir madu merah said...

alhamdulillah.. dapat kerja baru mungkin lebih bagus dari tempat lama kan?

salam ukhwah..

r0sLiNa said...

bnyak nya file kat bwah 2...

CintamaniszLite said...

Tahniah..rezeki org yg bersabar..

PORT BARU ! YESS !!

Salam...

Hehehe...ai mulakan hari isnin yang baru ni dengan senyuman yang lebar, nak tau kenape? Eheheh...dengan rasminya ai nak umumkan yang ai dah berhenti kerja kat company lama ai disebabkan oleh kebodohsombongan bos lamo ai itewww...ekekekek...

Korang masih ingat tak entry ai hujung bulan lepas yang dia takmo keluarkan gaji gara-gara dia bad mood? Padan muka lu! Lain kali ngado-ngado takmo sign cheque gaji, lagi ramai staff ko yang akan ca aliff bottt...wakakakak....

Sempatlah ai menjadi penganggur selama 3 hari, terus ai di offer oleh sebuah syarikat lain, heheheh...murah rezeki ku...amin....amin....ai amat bersyukur dengan kelebihan yang Allah berikan.

So, ini le port baru ai di syarikat yang baru dan bos yang baru....



Taraa....






Tapi work station baru ai ni belom dikemas ye, sebab ni yelah hari pertama ai mula bekerja, so agak serabot dengan file-file staff yang dah resign tu. wewewewewew......

Ooooppssss...lagi satu berita gumbira ialah company baru ai ni akan mengadakan Annual Dinner selama 2 hari 1 malam di Port Dickson, hujung minggu ni yeeehaaa...!!! Penginapan, makan-minum dan transport adalah ditaja! So??? Apalagi? Jom kita enjoyyy!!! Tapi....ai belom confirm samada nak pi ke tak, heheheh...sebab ai baru mula kerja, takde member wei...

Ok lah, nanti ai update lagi citer terbaru yer...

22 comments:

BezBuddy said...

waa bestnyer die...
mintk2 nt sy pn murh rezki cm die..hehe

ME~SARA said...

~ To Bezbuddy : Aminn...

noor afzan said...

urh rezki

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah...tahniah erk...hope kat cni awak happy :)

kakngah said...

gambr bos baru xder ke??
kikikiki!!!

ASaDa RyutaRo said...

pergh.. baru start keje dh ada annual dinner.. hehe :)
selamat ber-enjoy

Fhad Boulala said...

wahhh tahniah la dapat keje baru da.. amin.. nnt leh blanje wa ok..

Dak Wan said...

Pergh... nekad btol. Seb baek dapat kerja baru taw... Hehehe Semoga Bahgia di tempat baru ye?

Shaifful Hairi b Ramli said...

waa keje di tempat baru kena rajin2 nanti cepat naik gaji..hihihi sempat lak uncle kasi nasihat.

ME~SARA said...

~ To All : Ai tak sempat nak jawab satu-satu komen, itu line tenet lembap nak mampos, maka ai rangkumkan sekali...terima kasih sebab sudi bagi nasihat, ai akan berbahagia dan lebih rajin di tempat baru, nak gambar bos ai ke? wakakakak...takmo la, kang ai kena saman wei...

DaHLia said...

bestnye port dia...tgh berangan dpt cube macam tu jugak kat blog baru..kalo dapat..otai pun nk berebut..huhuh

WiraTLC said...

tahniah.. semoga tempat baru ni buat awk gembira... berusaha..... cantik meja kerja... nanti dapat gaji jangan lupa belanja ok... sayang selalu...

Yanmie said...

wah bestnye...murah rezeki..


www.yanmieonline.com

~@k1 is @utuMn!~ said...

untungnye!
murah rezeki pas2 plus ad holiday ag..
well keje elok2 ok!!
hehehe

Natasha said...

tahniah..tahniah...dapat gaji boleh arr open table belanja kawan2 FB.,..tu duit nuff rm6 jgn lupa kongsi ramai2 tau

Pakcik Mamau said...

hehehe apa tgu lg..tuan blog sila la belanja pakcik ni..kihkihkih..

ezzati said...

murah rezeki....nak ikottt

Iznie said...

wah....
dapat keje! best2...
congrats.... :)

LUKISAN PENA said...

port baru=?
port dickson
port klang
port network komputer...

tahniah..bekerja lah untuk mencari port

secangkir madu merah said...

alhamdulillah.. dapat kerja baru mungkin lebih bagus dari tempat lama kan?

salam ukhwah..

r0sLiNa said...

bnyak nya file kat bwah 2...

CintamaniszLite said...

Tahniah..rezeki org yg bersabar..