Tuesday, January 26, 2010

WHY I LIKE IT LONGER...

Salam...

Korang suka panjang? Atau pendek? hehehe...ai suka yang panjang. Panjang bermakna sesuatu benda atau barang yang saiznya lebih dari biasa, sehingga ianya menjadi sesuatu yang tampak unik di mata kita.

Ai ingin mempunyai jemari yang panjang, sebab ia kelihatan sungguh runcing, bila di rias pada kuku, nampak halus dan cantik sekali. Itulah sebabnya ai suka dengan keunikan panjang.




Korang idamkan bulu mata yang panjang? Ai sangat teruja mempunyai bulu mata yang panjang dan melentik, ai tak perlu beli mascara mahupun memakai bulu mata palsu, kerana bulu mata ai dah cukup panjang dan nampak hebat tanpa bantuan mascara! Itulah keistimewaan panjang, ai dapat berjimat. Yeay!




Mempunyai rambut yang panjang dan sihat memang menjadi idaman setiap wanita, tak terkecuali juga dengan ai. Ai menginginkan rambut yang panjang mengurai seperti Tok Ti, beliau nampak anggun bergaya dengan rambut yang panjang dan bersinar. Imej beliau yang sentiasa menutup aurat dengan berbaju sopan dan berlengan panjang sangat disegani ramai. Perlukah ai menjelaskan lagi bagaimana sukanya ai terhadap sesuatu benda yang panjang dan unik?



Dinasti Ming (1368-1644) telah membina tembok besar cina sepanjang 8.850 kilometer. Lihatlah dunia, orang zaman dahulu kala yang kekurangan peralatan mampu membina sesuatu yang sangat unik sehingga mencipta sejarah menjadi salah satu daripada tujuh keajaiban dunia. Maka, tidak dapat ai nafikan lagi, sesungguhnya ai amat mengagumi sesuatu objek yang bersifat panjang.




Korang suka makan cokelat tak? Ai sangat mencintai kelazatan cokelat, terasa seperti disyurga bila ai dapat menikmati kepekatan dan keharuman cokelat. Apatah lagi kiranya coklat itu berunsur panjang dan memikat hati. Sehinggakan cokelat direka bentuk secara memanjang seperti keyboard! Wow! Cokelat yang panjang itu sungguh comel!


Ai mengimpikan sesuatu yang panjang dan anggun bila di bawa kemana-mana. Sungguh tak mampu ai jelaskan dengan kata-kata akan betapa sukanya ai terhadap telefon bimbit keluaran LG, LG chocolate series (BL40) yang terbaru. Dengan kecanggihan 5.0 megapixel kamera, mempunyai screen yang selebar 4 inci, menjadikan ia telefon yang paling panjang dan unik, sesuai untuk ai menonton filem menggunakan LG chocolate BL40 kerana ia dilengkapi dengan grafik 3D.

Wow! LG chocolate series (BL40) sungguh membuatkan ai teruja untuk memilikinya! Dengan ciri-ciri yang istimewa, tak siapa mampu menolak akan kehadirannya. Kerana itulah ai sangat menyukai sesuatu yang bersifat panjang!





Gambar dikreditkan pada google & nuffnang.

29 tukang komen:

Matt Nazriee Hassan said...

menarik topik, boleh join dan singgah selalu

relevan said...

Hai.. :)Amboi u..berkuku biru..

secangkir madu merah said...

ai pon suka yang panjang huhuhu...

Qismina said...

waaa.. masuk konteat nuff... smoga berjaya dpt LG

Hamizah said...

ai pon suka benda2 yang u suka..hehehe

Nikel Khor said...

gud luck..

from Nikel Khor

Nazz said...

Boleh tahan.. rasanya boleh ke final nih..

Hajib said...

semuanya nak yang panjang sekarang.. hehehe

meo188 said...

wah.. byknye impian ke?

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sumi suke berambut panjang je.. lain2 xsuke :P

safwanah said...

well, girls always like long things aren't they?

pak long said...

salam...
bior tuan blog panjang umo...amin

SuRayA^i. said...
This comment has been removed by the author.
SuRayA^i. said...

gudlak 4 da contest! =D

NICK IRFAN said...

ape2 coklat mmg sedap... dn cantik la nset tu! nnt cadang nk cri 1 la... brapa ratus ek?

noor afzan said...

good luck yea..=)

Cutiesifa said...

sy pun nak bulu mata yg panjang..tp xde..
bulu mata sy pendek tau, pakai mascara barulah nmpk ckit.hehe..

teruja juga nak LG chocolate series :)

Pakcik Mamau said...

nak panjang gak..hehehe

enyheartsdiamond said...

bulu mata i panjang..n i suka :D

tan_guevara said...

ikut koment ya.., blh tnya gk.., jembatan terpanjang didunia itu mna ya??

ElyaElmo said...

terkejut dgn tajuk.."panjang" ...hu3

WiraTLC said...

apa-apa pun semoga awk bahagia...

zulhilmi bdk blur said...

hampir ter yellow thinking td..
;p

PenuliS said...

contest ke?

MIR GetStylo said...

pandai u relatekan dengan iklan tuh! bikin saspen tadi

annadzirah said...

wah.
entry contest.
ekeke.
teringin nak masok.
tp ai copy pes entry u je lah??
ahahaha.
gud luck.
(:

Natasha said...

yang panjang2 sumer best kan Ai...hahahahha

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

WHY I LIKE IT LONGER...

Salam...

Korang suka panjang? Atau pendek? hehehe...ai suka yang panjang. Panjang bermakna sesuatu benda atau barang yang saiznya lebih dari biasa, sehingga ianya menjadi sesuatu yang tampak unik di mata kita.

Ai ingin mempunyai jemari yang panjang, sebab ia kelihatan sungguh runcing, bila di rias pada kuku, nampak halus dan cantik sekali. Itulah sebabnya ai suka dengan keunikan panjang.




Korang idamkan bulu mata yang panjang? Ai sangat teruja mempunyai bulu mata yang panjang dan melentik, ai tak perlu beli mascara mahupun memakai bulu mata palsu, kerana bulu mata ai dah cukup panjang dan nampak hebat tanpa bantuan mascara! Itulah keistimewaan panjang, ai dapat berjimat. Yeay!




Mempunyai rambut yang panjang dan sihat memang menjadi idaman setiap wanita, tak terkecuali juga dengan ai. Ai menginginkan rambut yang panjang mengurai seperti Tok Ti, beliau nampak anggun bergaya dengan rambut yang panjang dan bersinar. Imej beliau yang sentiasa menutup aurat dengan berbaju sopan dan berlengan panjang sangat disegani ramai. Perlukah ai menjelaskan lagi bagaimana sukanya ai terhadap sesuatu benda yang panjang dan unik?



Dinasti Ming (1368-1644) telah membina tembok besar cina sepanjang 8.850 kilometer. Lihatlah dunia, orang zaman dahulu kala yang kekurangan peralatan mampu membina sesuatu yang sangat unik sehingga mencipta sejarah menjadi salah satu daripada tujuh keajaiban dunia. Maka, tidak dapat ai nafikan lagi, sesungguhnya ai amat mengagumi sesuatu objek yang bersifat panjang.




Korang suka makan cokelat tak? Ai sangat mencintai kelazatan cokelat, terasa seperti disyurga bila ai dapat menikmati kepekatan dan keharuman cokelat. Apatah lagi kiranya coklat itu berunsur panjang dan memikat hati. Sehinggakan cokelat direka bentuk secara memanjang seperti keyboard! Wow! Cokelat yang panjang itu sungguh comel!


Ai mengimpikan sesuatu yang panjang dan anggun bila di bawa kemana-mana. Sungguh tak mampu ai jelaskan dengan kata-kata akan betapa sukanya ai terhadap telefon bimbit keluaran LG, LG chocolate series (BL40) yang terbaru. Dengan kecanggihan 5.0 megapixel kamera, mempunyai screen yang selebar 4 inci, menjadikan ia telefon yang paling panjang dan unik, sesuai untuk ai menonton filem menggunakan LG chocolate BL40 kerana ia dilengkapi dengan grafik 3D.

Wow! LG chocolate series (BL40) sungguh membuatkan ai teruja untuk memilikinya! Dengan ciri-ciri yang istimewa, tak siapa mampu menolak akan kehadirannya. Kerana itulah ai sangat menyukai sesuatu yang bersifat panjang!





Gambar dikreditkan pada google & nuffnang.

29 comments:

Matt Nazriee Hassan said...

menarik topik, boleh join dan singgah selalu

relevan said...

Hai.. :)Amboi u..berkuku biru..

secangkir madu merah said...

ai pon suka yang panjang huhuhu...

Qismina said...

waaa.. masuk konteat nuff... smoga berjaya dpt LG

Hamizah said...

ai pon suka benda2 yang u suka..hehehe

Nikel Khor said...

gud luck..

from Nikel Khor

Nazz said...

Boleh tahan.. rasanya boleh ke final nih..

Hajib said...

semuanya nak yang panjang sekarang.. hehehe

meo188 said...

wah.. byknye impian ke?

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sumi suke berambut panjang je.. lain2 xsuke :P

safwanah said...

well, girls always like long things aren't they?

pak long said...

salam...
bior tuan blog panjang umo...amin

SuRayA^i. said...
This comment has been removed by the author.
SuRayA^i. said...

gudlak 4 da contest! =D

NICK IRFAN said...

ape2 coklat mmg sedap... dn cantik la nset tu! nnt cadang nk cri 1 la... brapa ratus ek?

noor afzan said...

good luck yea..=)

Cutiesifa said...

sy pun nak bulu mata yg panjang..tp xde..
bulu mata sy pendek tau, pakai mascara barulah nmpk ckit.hehe..

teruja juga nak LG chocolate series :)

Pakcik Mamau said...

nak panjang gak..hehehe

enyheartsdiamond said...

bulu mata i panjang..n i suka :D

tan_guevara said...

ikut koment ya.., blh tnya gk.., jembatan terpanjang didunia itu mna ya??

ElyaElmo said...

terkejut dgn tajuk.."panjang" ...hu3

WiraTLC said...

apa-apa pun semoga awk bahagia...

zulhilmi bdk blur said...

hampir ter yellow thinking td..
;p

PenuliS said...

contest ke?

MIR GetStylo said...

pandai u relatekan dengan iklan tuh! bikin saspen tadi

annadzirah said...

wah.
entry contest.
ekeke.
teringin nak masok.
tp ai copy pes entry u je lah??
ahahaha.
gud luck.
(:

Natasha said...

yang panjang2 sumer best kan Ai...hahahahha

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini