Friday, January 15, 2010

POT PET POT PET

Salam...

Dah 3 hari ai tak update blog, ai tak update blog tak bermakna ai tak online & blogwalking tau, tiap-tiap hari ai luangkan sikit masa ai untuk blogwalking walaupun ai sibuk dengan kerja baru. Cuma ai tak berkesempatan nak update blog, takde bahan pun ye jugak, hehehe....

Oh ye...ai ade berita lucu, semalam big boss lama ai ade call ai, dia suruh ai tolong la datang semula bekerja ngan dia, wakakakk....ai pun cakap la kat big boss ai tu, nanti-nantilah ai pikirkan, heheheh...Big Boss ai memang baik, tapi yang jahatnye ialah jantan keparat yang jaki dengan ai, takmo sign cheque gaji ai, huh...pi raaa....


15 tukang komen:

ASaDa RyutaRo said...

uhhh!! ciri pekerja d mahu ramai!! hahaha

ASaDa RyutaRo said...
This comment has been removed by the author.
[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah2..mesti berbelah bagi kan?? cayalah ni la contoh pekerja yang bagus..huhuhu

Fahim 'n Alin said...

mintak la nek gaji..hohoho

WiraTLC said...

kiranya ni pekerja terhebat la ye... bagus2.. tapi apa pun keputusan awk kena pikirkan masak2.. baru buat keputusan..

pak long said...

salam...
moga berbahagia denga keja baru...
appy selalu awet muder...

Dak Wan said...

Racun jewr boss lama tu suh bentikan org yg incas sign cek tu.

CintamaniszLite said...

Uii..dlm dilemma ke ni??

Kena solat sunat istiqarah ler ni, hehe..

sweet.ants said...

amboii jual mhl plak dia x nk masuk kje org dah ofer tu..hehe

Budak Kuning said...

keje ape tu..:)

JMR said...

ada gak ke org taknak sign cek gaji? mana leh gitu ma..

~Ana Mujahid~ said...

demand la beb..baru best..huhu~

yus said...

so camner ngan keja baru? best? salam...

zulhilmi bdk blur said...

hahak....pelan2...hihi

sulastiono said...

semoga pekerjaan barunya lebih menyenangkan

POT PET POT PET

Salam...

Dah 3 hari ai tak update blog, ai tak update blog tak bermakna ai tak online & blogwalking tau, tiap-tiap hari ai luangkan sikit masa ai untuk blogwalking walaupun ai sibuk dengan kerja baru. Cuma ai tak berkesempatan nak update blog, takde bahan pun ye jugak, hehehe....

Oh ye...ai ade berita lucu, semalam big boss lama ai ade call ai, dia suruh ai tolong la datang semula bekerja ngan dia, wakakakk....ai pun cakap la kat big boss ai tu, nanti-nantilah ai pikirkan, heheheh...Big Boss ai memang baik, tapi yang jahatnye ialah jantan keparat yang jaki dengan ai, takmo sign cheque gaji ai, huh...pi raaa....


15 comments:

ASaDa RyutaRo said...

uhhh!! ciri pekerja d mahu ramai!! hahaha

ASaDa RyutaRo said...
This comment has been removed by the author.
[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah2..mesti berbelah bagi kan?? cayalah ni la contoh pekerja yang bagus..huhuhu

Fahim 'n Alin said...

mintak la nek gaji..hohoho

WiraTLC said...

kiranya ni pekerja terhebat la ye... bagus2.. tapi apa pun keputusan awk kena pikirkan masak2.. baru buat keputusan..

pak long said...

salam...
moga berbahagia denga keja baru...
appy selalu awet muder...

Dak Wan said...

Racun jewr boss lama tu suh bentikan org yg incas sign cek tu.

CintamaniszLite said...

Uii..dlm dilemma ke ni??

Kena solat sunat istiqarah ler ni, hehe..

sweet.ants said...

amboii jual mhl plak dia x nk masuk kje org dah ofer tu..hehe

Budak Kuning said...

keje ape tu..:)

JMR said...

ada gak ke org taknak sign cek gaji? mana leh gitu ma..

~Ana Mujahid~ said...

demand la beb..baru best..huhu~

yus said...

so camner ngan keja baru? best? salam...

zulhilmi bdk blur said...

hahak....pelan2...hihi

sulastiono said...

semoga pekerjaan barunya lebih menyenangkan