Friday, January 22, 2010

KISAH BARU AI...

Salam....

Halu...haluu...dah lama benau ai tak update blog ni, wakakak...maklum le ai baru je start keje seminggu, haruslah ai tunjuk rajin kat bos baru ai, wawawa...jangan mare aaarrr....

Ok, blog ai ni pun dah naik bersawang, so ai nak update sikit cerita terbaru yang berlaku dalam hidup ai, hari khamis minggu lepas memang ex-bos ai ada call offer kerja dengan dia semula, tapi ai dah buat keputusan nak reject je lah memandangkan ai pun dah ada kerja baru...heheheh....

Selain tu, ai juga dah sign appointment letter untuk kerja yang baru ni, heheheh...kerja pun senang je, dok relax-relax...kalau bos ade, baru sibok sket, kalau beliau takde, maka ai pun senang...huhuhuhu...

Oh ye, ujung minggu lepas ai teringin nau nak mamam ikan keli pedas, so ai pun sesiap le pi pasau pagi-pagi buta, pastu..........treng treng tengggg.....

Ini lah hasilnya....



Tara...
Keli Goreng Berlada




Kentang Goreng Cili APi





Buncis Goreng Ikan Bilis



Huar huar huar huar.....akibatnya ai telah makan sebanyak 2 pinggan nasi, amboiii.....wakakakakak...apa macam? Sebenarnya pembuka selera ai tu ialah ikan masin tu haa...punyelah sodap, korang jangan tak tau ikan masin dengan sambal belacan tu kuat penangannya tau....hehehe....

Kos ai untuk lunch hujung minggu lepas tak sampai RM5 pun, hehehe....jimat-jimat....pastu boleh mamam bertambah-tambah lagi you....awwww.....




2 tukang komen:

HonEyBuNNy said...

nyum3...terliur lak tgk maknan neh..lapoooooo...

HE and SHE said...

yum yum!! :)

KISAH BARU AI...

Salam....

Halu...haluu...dah lama benau ai tak update blog ni, wakakak...maklum le ai baru je start keje seminggu, haruslah ai tunjuk rajin kat bos baru ai, wawawa...jangan mare aaarrr....

Ok, blog ai ni pun dah naik bersawang, so ai nak update sikit cerita terbaru yang berlaku dalam hidup ai, hari khamis minggu lepas memang ex-bos ai ada call offer kerja dengan dia semula, tapi ai dah buat keputusan nak reject je lah memandangkan ai pun dah ada kerja baru...heheheh....

Selain tu, ai juga dah sign appointment letter untuk kerja yang baru ni, heheheh...kerja pun senang je, dok relax-relax...kalau bos ade, baru sibok sket, kalau beliau takde, maka ai pun senang...huhuhuhu...

Oh ye, ujung minggu lepas ai teringin nau nak mamam ikan keli pedas, so ai pun sesiap le pi pasau pagi-pagi buta, pastu..........treng treng tengggg.....

Ini lah hasilnya....



Tara...
Keli Goreng Berlada




Kentang Goreng Cili APi





Buncis Goreng Ikan Bilis



Huar huar huar huar.....akibatnya ai telah makan sebanyak 2 pinggan nasi, amboiii.....wakakakakak...apa macam? Sebenarnya pembuka selera ai tu ialah ikan masin tu haa...punyelah sodap, korang jangan tak tau ikan masin dengan sambal belacan tu kuat penangannya tau....hehehe....

Kos ai untuk lunch hujung minggu lepas tak sampai RM5 pun, hehehe....jimat-jimat....pastu boleh mamam bertambah-tambah lagi you....awwww.....




2 comments:

HonEyBuNNy said...

nyum3...terliur lak tgk maknan neh..lapoooooo...

HE and SHE said...

yum yum!! :)