Tuesday, March 30, 2010

BALIK KAMPUNG...


Salam...
Lama tak menulis, musim demam dah berlalu, masalah pun dah berkurangan, hidup kena go on, kerja ai ok je, sejak dah confirm & naik gaji ni, ai dah rasa selesa sikit dengan suasana baru kat tempat kerja. Semoga rezeki ai di panjangkan Allah s.w.t. Amin.


Hujung minggu lepas ai balik Melaka, itupun tumpang adik ai, dia balik sebab nak settled saman JPJ dia kat mahkamah yang dah tertunggak RM600, hahahah....kalau saman polis biasanya dia boleh settled kat luar je, tapi ni saman JPJ, huhuhu...sadis sikit...kang ada yang tak dapat renew Road Tax kang. Minyak & tol biasanya kitorang tong-tong, hehehe...paham ke bahasa adik ai ni? Kesian kat dia nak bayau saman.


Mak ngan ayah ai sihat walafiat je, diorang sempat dok bekalkan ai special dari Melaka...

Pisang ni mak kata kena peram dulu




Mangga ni pun sama


Hahaha...ai jumpa benda ni masa diorang dok panjat pokok mangga....


Sarang burung yang dah ditinggalkan




Zoom sikit...


Ok, last sekali ai nak sajikan goreng pisang yang di sediakan oleh somebody yang cun, hehehe...kami sekeluarga tak berkesempatan nak singgah makan sagu kat rumah dia sebab terpaksa balik kampung gara-gara nak pi settled saman. Kalau ade umur panjang, next week kami lepak sinun ye...


Tara...

6 tukang komen:

relevan said...

Buah pelam tu cicah sama lada sambal kicap taruk gula sikit..pergh meleleh!

ME~SARA said...

HUHUHU....TERLIUR NI, PASTU KALAU NAK KICK LETAK CILI API...ADOI...

[♣]sara®sites™ said...

ei.. sedapnya pisang tu...
huhu..
nak nak..
lapar ni.. :D

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

BALIK KAMPUNG...


Salam...
Lama tak menulis, musim demam dah berlalu, masalah pun dah berkurangan, hidup kena go on, kerja ai ok je, sejak dah confirm & naik gaji ni, ai dah rasa selesa sikit dengan suasana baru kat tempat kerja. Semoga rezeki ai di panjangkan Allah s.w.t. Amin.


Hujung minggu lepas ai balik Melaka, itupun tumpang adik ai, dia balik sebab nak settled saman JPJ dia kat mahkamah yang dah tertunggak RM600, hahahah....kalau saman polis biasanya dia boleh settled kat luar je, tapi ni saman JPJ, huhuhu...sadis sikit...kang ada yang tak dapat renew Road Tax kang. Minyak & tol biasanya kitorang tong-tong, hehehe...paham ke bahasa adik ai ni? Kesian kat dia nak bayau saman.


Mak ngan ayah ai sihat walafiat je, diorang sempat dok bekalkan ai special dari Melaka...

Pisang ni mak kata kena peram dulu




Mangga ni pun sama


Hahaha...ai jumpa benda ni masa diorang dok panjat pokok mangga....


Sarang burung yang dah ditinggalkan




Zoom sikit...


Ok, last sekali ai nak sajikan goreng pisang yang di sediakan oleh somebody yang cun, hehehe...kami sekeluarga tak berkesempatan nak singgah makan sagu kat rumah dia sebab terpaksa balik kampung gara-gara nak pi settled saman. Kalau ade umur panjang, next week kami lepak sinun ye...


Tara...

6 comments:

relevan said...

Buah pelam tu cicah sama lada sambal kicap taruk gula sikit..pergh meleleh!

ME~SARA said...

HUHUHU....TERLIUR NI, PASTU KALAU NAK KICK LETAK CILI API...ADOI...

[♣]sara®sites™ said...

ei.. sedapnya pisang tu...
huhu..
nak nak..
lapar ni.. :D

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)