Sunday, February 14, 2010

GONG XI FA CAI

Salam...

Happy Chinese New Year untuk semua rakyat Malaysia yang berbangsa Cina, semoga tahun harimau ni membawa tuah, kekayaan dan "ONG" yang lebih untuk anda. Lama ai tak menulis, bukan kerana telah melupakan blog ni, tapi kerana kesuntukan masa dan kesibukan kerja ai, sampai nak tido malam pun tak senang wei...

So, kita dah maklum warga KL ni, kalau cuti panjang sikit, mesti ramai yang bawa family keluar dari kota ni kan? heheheh...tapi kali ni ai tak berkesempatan nak pi bercuti mahupun nak balik kampung, uwaaa....tensen tau.

Emmm...pape pun, ai tetap nak wish GONG XI FA CAI kat semua, yeayy....merah ada dimana-mana, takde sesapa ke nak bagi ai angpau ni weh? eheheh....


pokok bunga ni wajib ado kalau raya cino ni...


versi bunga kecik...

4 tukang komen:

Zack said...

gong xi fa coi..=)

~ نورحياتي ~ said...

selamat menyambut tahun baru cina.. :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

GONG XI FA CAI

Salam...

Happy Chinese New Year untuk semua rakyat Malaysia yang berbangsa Cina, semoga tahun harimau ni membawa tuah, kekayaan dan "ONG" yang lebih untuk anda. Lama ai tak menulis, bukan kerana telah melupakan blog ni, tapi kerana kesuntukan masa dan kesibukan kerja ai, sampai nak tido malam pun tak senang wei...

So, kita dah maklum warga KL ni, kalau cuti panjang sikit, mesti ramai yang bawa family keluar dari kota ni kan? heheheh...tapi kali ni ai tak berkesempatan nak pi bercuti mahupun nak balik kampung, uwaaa....tensen tau.

Emmm...pape pun, ai tetap nak wish GONG XI FA CAI kat semua, yeayy....merah ada dimana-mana, takde sesapa ke nak bagi ai angpau ni weh? eheheh....


pokok bunga ni wajib ado kalau raya cino ni...


versi bunga kecik...

4 comments:

Zack said...

gong xi fa coi..=)

~ نورحياتي ~ said...

selamat menyambut tahun baru cina.. :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini